Pavillo, a dizájnos és egyedi túrafelszerelések szakértője

Lassan vége a nyárnak és jönnek a hűvösebb napok, amik tökéletesen alkalmasak nagyobb kirándulásokra, a természet felfedezésére. Nyugodtan tervezzük többnaposra ezeket az élményeket, mert mutatunk pár nagyszerű kiegészítőt, hogyan lehet kényelmes és pihentető kint a szabad ég alatt aludni.

Pavillo, a dizájnos és egyedi túrafelszerelések szakértője

Ottalvós kirándulás? Igen!

Nyugodtan mondjuk igent egy hosszabb, akár többnapos kirándulásra is! Ugyan a megfelelő szállást nem is mindig könnyű megtalálni, akár az ára, akár az adott hely telítettsége miatt, vagy szimplán annak hiányában. Kár lenne azonban megszakítani az élmények gyűjtését, mert nem találtunk nekünk való szállodát vagy panziót. Igazán vagány és mégis komfortos alternatíva lehet a sátorozás, amit az egész család élvezni fog!

Túrafelszerelés

Nézzük az előkészületeket!

Új színt hoz a túrázók életébe a Pavillo márka, amit kiváló minősége és technikai paraméterei mellett más tulajdonságaiért is imádunk. A klasszikus outdoor termékek náluk dizájnos és trendi formában készülnek, mégis pénztárcabarát áron elérhetőek. Ráadásul nem jönnek szembe velünk lépten-nyomon, és a strandon vagy egy fesztiválon is könnyedén megtalálhatjuk a mi sátrunkat!

Pavillo sátor

Attól függően, hogy hányan fognak ottaludni, először is a megfelelő sátrat kell kiválasztanunk.

A Pavillo™ Coolquick kétszemélyes sátor tökéletes a természet élvezetéhez éjjel-nappal. Kompakt mérete miatt praktikus táborozáshoz, fesztiválozáshoz, vagy egy tengerparti pihenéshez. A leggyorsabban felállítható sátor, mindössze 3 perc és készen is van. Aki egyszemélyes sátort keres, annak is megfelelő választás.

A Pavillo™ Cooldome 3 személy számára is kiváló. A sátor szerkezete gyors és egyszerű felállítást tesz lehetővé, és mindössze 8 percet vesz igénybe. Az egyrétegű felépítés, a bejárat és a 3 szellőzőnyílás biztosítja a friss levegőt egész nap és egész éjszaka. A tartósság érdekében épült, tűzálló anyagból, vízálló varrásokkal.

A Pavillo™ Activeridge 4 személyes sátor tökéletes azoknak az aktív kempingezőknek, akik szeretnék a napjukat a szabadban élvezni. A sátorban rovarháló is található a kockázatmentes szellőzés érdekében. Ezenkívül 2 belső zsebbel, valamint egy nagy előtérrel rendelkezik a további tárolás és pihenés érdekében! Ez a tartós, kettős rétegű sátor kompakt és könnyű, így könnyen hordozható és tárolható. A felállítás gyors és egyszerű, mindössze 15 percet vesz igénybe.

Quechua sátor

A kényelmes alvásért

A sátorban a legpraktikusabb takarózási megoldás kétségkívül egy hálózsák. Túránknak megfelelően választhatunk extra könnyű verziót is, ami nem jelent sok plusz terhet az út során.

Erre a legalkalmasabb a Pavillo™ Evade 15 hálózsák, ami nagyon kényelmes és melegen tart minket egész éjjel. Kompakt és praktikus dizájnú darab.

A táborozóknak, túrázóknak és hátizsákos kirándulóknak egyaránt tetszeni fog a Pavillo™ Hiberhide 10 hálózsák tartóssága és teljesítménye.

Amíg mi a természetet élvezzük, addig ez a múmia hálózsák melegen tart bennünket! A félkörívű fejrész védi a fejünket és közben nagyszerű szigetelést ad. Az egyszerű kialakítás kompakt, könnyű és könnyen magunkkal vihetjük a következő útra a hordtáskába csomagolva.

Aki ennél is nagyobb kényelemre vágyik, esetleg a dereka miatt mégis egy ágyban szeretne aludni, neki a Pavillo kempingágyat ajánljuk. Könnyen összecsukható/kinyitható, kényelmes fekvőfelülettel, sátrazáson kívül kiváló választás kerti pihenésnek vagy vendégágynak.

Tovább fokozhatjuk a természetben éjszakázás élményét önfelfújós kempingmatraccal, felfújható matracokkal (köztük állítható háttámlással is!) és utazópárnákkal. Weboldalunkon a kempingfelszerelések széles választéka megtalálható, érdemes körbenézni!

Pavillo hálózsák