BLACK FRIDAY – BLACK WEEKEND 2019

Az Aqualing medenceáruház három napos fekete hétvégét hirdet november végére. A legnépszerűbb termékeket vásárolhatod meg most kedvezményes áron. Legyen meg már most minden, ami nyárra kell majd!

BLACK FRIDAY – BLACK WEEKEND 2019

SUP – ÁLLVA EVEZŐS DESZKÁK

November 29-től december 1-jéig 20% kedvezménnyel érhetők el a SUP-ok a teljes készlet erejéig. Az állva evezés jövőre is divat lesz, ezért kiváló karácsonyi ajándék egy profi deszka. Nézd meg a teljes kínálatot itt!

STRANDCIKKEK

Minden strandcikk 50% kedvezményt kap a hétvégére. Ilyen akció nyár vége előtt nem lesz több, ha egyáltalán. Minden raktáron lévő strandcikkre vonatkozni. Érdemes most beszerezni a matracot, flamingót, labdát, búvárszemüveget, mert jövőre is lesz nyár, viszont most olcsók a cuccok. Tovább a strandcikkekre!

KÉSZ MEDENCÉK

A Pontaqua földbe süllyeszthető medencéi ugyanazt a fürdési élményt nyújtják, mint egy épített vagy PP medence, de töredék áron. Többféle méretben elérhető még. Tavaszig eláll a dobozban, és most 20%-kal olcsóbb, mint főszezonban. Nézd meg a medencéket itt!

FAMEDENCÉK

A valódi, impregnált fából készült prémium föld feletti medencék 10%-os kedvezménnyel vásárolhatók meg a Black Friday alkalmával, csak 2 napig. Megnézem a famedencéket!

FELFÚJHATÓ MASSZÁZSMEDENCÉK

A felfújható jacuzzik ára a beépített masszázsmedencékhez képest eleve sokkal alacsaonyabb, de most a Black Friday alkalmával egy még kedvezőbb egyedi árat kapnak majd. Ráadásul minden kiegészítő is akciós lesz: Bluetooth-os hangszóró pohártartóval, fejtámla, lépcső. Legyen teljes a kényelem kedvező áron. Tovább a felfújható masszázskádakhoz!

Ne maradj le a legjobb medencés Black Friday-Black Weekend akcióról. 2019. november 29-December 1.

#blackfriday #aqualing #medence #blackweekend