Black Friday és Black Weekend 2021

Idén is Black Friday és Black Weekend az Aqualingnél! Hatalmas akció 3 napig fémfalas és fémvázas medencékre, hőszivattyúra, sup deszkára és felfújható jakuzzikra. Nézd meg a kínálatot, és szerezd be a fontos termékeket jövő nyárra akciósan! 20% kedvezmény a megjelölt termékekre. Minden infó egy helyen.

Black Friday és Black Weekend 2021

Hatalmas akció 3 napig fémfalas és fémvázas medencékre, hőszivattyúra, sup deszkára és felfújható jakuzzikra. Nézd meg a kínálatot, és szerezd be a fontos termékeket jövő nyárra akciósan!

Mettől meddig tart a Black Friday?

Az idei Black Friday és Black Weekend 2021. november 26-tól 28-ig tart, péntek reggeltől, vasárnap éjfélig.

Mely termékekre vonatkozik az akció?

A termékek körét a Black Friday-Black Weekend nyitónapján, november 26-án tesszük közzé.

Hol tudom megnézni az akciós termékeket?

Az aqualing.hu webáruházban 0-24 órában tudsz nézelődni és vásárolni, és kérhetsz házhoz szállítást az ország teljes területére. A Black Friday oldalon minden akciós termék együtt van.

Az akció mind a 9 üzletünkben is elérhető, bár ott a nyári termékek ilyenkor csak korlátozottat érhetőek el a karácsonyi kínálaunk miatt. Nyitvatartás pénteken: 9-17 h; Szombaton: 9-13 h. Üzletlista itt.

Kell-e jeleznem az akciót vagy beírnom egy kuponkódot?

Nem. Az üzletekben az eladók jelezni fogják, és fizetéskor érvényesítik a 20% kedvezményt. A webáruházban pedig már az akciós árat látod a Black Friday termékeknél, kuponkód külön nem szükséges.