GLADIATOR-ok a vízen

Kiváló minőség, modern dizájn és tartós felépítés jellemzi ezeket a deszkákat. Minden apró részletig kidolgozottak, a gyártásnál pedig több innovatív technológiát is alkalmaztak. Nézzük meg, mitől olyan népszerű ez a SUP deszka Angliában!

GLADIATOR-ok a vízen

GLADIATOR SUP sorozatok

A GLADIATOR deszkákat 5 sorozatra osztották fel minőségük, illetve stílusuk alapján. Mindegyik sorozatot úgy alakították ki, hogy minden igényre kínáljanak SUP-ot, sőt dizájnban is legyen választási lehetőség. Így született meg LIGHT, a PRO, a DESIGN, az ART és az ELITE sorozat, amiből mindenki megtalálja a számára tökéletes deszkát! Előre szólunk, a döntés nem lesz könnyű! De mi segítünk… :)

A tavalyi év legnagyobb slágerének számító márka 2021-ben megújult méretekkel és dizájnnal lepte meg az állva evezés szerelmeseit.

A gyártó magasra tette a mércét, ami a minőséget illeti, és 3 év garanciát vállal a GLADIATOR deszkákra.

  1. A LIGHT sorozata könnyed evezésre, tanulásra tervezett deszkákat tartalmazza, de már itt is találunk túrázásra alkalmas modellt. A LIGHT SUP-okon egyszerűbb egyensúlyozni, könnyebb a deszkán maradni. Ezeket a deszkákat használva már a legelső alkalommal is sikerélményben lehet részed és akár örökre a sport szerelmese leszel. A LIGHT deszkák kétrétegű PVC testtel, 1000 denes drop stitch szövettel és dupla oldal erősítéssel rendelkeznek a nagyobb stabilitásért.

LIGHT csomag tartalma: SUP deszka, műanyag/alumínium evező, 1 db US boxos szkeg, BRAVO olasz kézi pumpa, hátitáska, javítókészlet, biztonsági kötél bokapánttal.

  1. PROsorozat deszkái már dupla rétegű PVC testtel és 1000 denes drop stitch szövettel érkeznek, és XSTRONG él erősítéssel rendelkeznek. Ár/érték arányban verhetetlenek. Másik nagy előnyük, hogy olyan tempóban fogsz siklani a vízen, ahogy nem is sejtetted volna, mert a keskenyebb test már önmagában jelentősen csökkenti a vízzel szembeni ellenállást. De sokat számít a hegyesebb orr, amely szinte kettévágja a hullámokat, így segítve a haladást.

PRO csomag tartalma: SUP deszka, üvegszálas félkarbon evező, 1 db US boxos szkeg, BRAVO olasz kézi pumpa, gurulós hátitáska, javítókészlet, biztonsági kötél bokapánttal.

gladiátor

  1. DESIGN sorozat a PRO deszkákra épül, de ezek a SUP-ok különleges, modern festést kaptak. Ezekhez is jár a fenti csomag természetesen. A PRO tulajdonságok mellett, feltűnő színvilágával izgalmas megjelenést és élményekkel teli evezést biztosít.

DESIGN csomag tartalma: SUP deszka, üvegszálas félkarbon evező, 1 db US boxos szkeg, BRAVO olasz kézi pumpa, gurulós hátitáska, javítókészlet, biztonsági kötél bokapánttal.

  1. Az ELITEsorozat tartalmazza a GLADIATOR csúcs deszkáit. A minőség kimagasló, hiszen ezekhez a SUP-okhoz extra teljesítményű pumpa és prémium, 100% karbon evező tartozik. A sorozatban találunk túra, sport és race modelleket is attól függően, hogy milyen típusú evezésekre szeretnénk majd menni. A versenyzésre kialakított SUP-ok keskenyebbek, és borulékonyabbak, mint az általános társaik, de pont ez adja azt a kiemelkedően jó siklási képességet a deszkának, amely a versenyzésnél elengedhetetlen.

ELITE csomag tartalma: SUP deszka, 100% karbon evező, 1 db US boxos szkeg, extra teljesítményű BRAVO olasz pumpa, gurulós hátitáska, javítókészlet, biztonsági kötél bokapánttal.

  1. Az ARTsorozat szintén a PRO legjobb modelljeinek művészi festéssel díszített változatai. All-round és túra deszkákat foglal magába teljesen egyedi mintákkal és rajzokkal. Ezekkel az egyedi deszkákkal a stílusos és

ART csomag tartalma: SUP deszka, üvegszálas félkarbon evező, 1 db US boxos szkeg, BRAVO olasz pumpa, gurulós hátitáska, javítókészlet, biztonsági kötél bokapánttal.

TECHNOLÓGIA

A Gladiator SUP-ok magas minőségű PVC testtel rendelkeznek, ami FUSION technológiával kapcsolódik az 1000 denes DROP STITCH szövethez. Ez azt jelenti, hogy a deszka alja és teteje több ezer szállal kapcsolódik egymáshoz, ami garantálja azt, hogy akár 1 BAR nyomásra fújva sem púposodik fel a deszka. Az éleken XStrong erősítés van, ami egy plusz réteg az egymásra lapolt PVC borításokon.

>>> A Gladiator 2021-es katalógusát itt tudod letölteni. <<<  

Az erősített felépítés és az olasz gyártmányú szelep lehetővé teszi, hogy a Gladiator SUP-ok 26 PSI nyomást is kibírjanak. 16-17 PSI-re fújva a deszkák szilárdsága már az epoxy deszkák keménységével vetekszik, viszont, ha kint hagyjuk a napon, akkor sem fognak felpúposodni, szétnyílni az illesztéseknél, mert bírják a túlnyomást.

A LIGHT sorozat modelljei „csak” 20 PSI-ig bírják a nyomást, ami több, mint a piaci átlag. A LIGHT deszkák cserébe kaptak egy kétrétegű PVC szerkeezetet a nagyobb stabilitás és merevség érdekében.

GLADIATOR pumpa

Az olasz gyártmányú BRAVO pumpa kétirányú, tehát fújni, és leereszteni is lehet vele. Gyakorlatilag minden levegő kiszívható a deszkából, így jelentősen könnyebb elcsomagolni, mintha csak egyirányú vagy elektromos pumpánk lenne.

Állítható a teljesítmény is, attól függően, hogy lassan, de könnyen vagy gyorsan, de nehezen szeretnénk felfújni a SUP-ot. Apró figyelmesség a gyártótól, hogy kétféle tömítőgyűrűt adott a pumpához, így teljesítménytől függően megfelelő szigetelést tudunk biztosítani a szelepnél.

 

GLADIATOR SUP 2021

A Gladiator SUP deszkák másik hatalmas előnye 2021-ben, a kedvező ár. Ilyen felszereltségű és minőségű paddle boardokat nem találunk a piacon ebben az árkategóriában.

Olyan széles a SUP kínálatunk, hogy időbe telik majd, mire megtalálod a neked legjobban megfelelő modellt, de mi segítünk a választásban!

Kedvcsináló

Így kosárlabdáztak a Velencei-tavon az Alba Fehérvár játékosai Gladiator deszkákon: