Hosszabbítsd meg a medenceszezont medencefűtés segítségével

Medencézz előbb és tartson tovább a szezon! Megfelelő vízmelegítési technikákkal akár áprilistól-októberig élvezheted a medencédet, és ha már megvetted, felállítottad és karban tartottad, miért ne használnád, amennyit csak lehet?

Hosszabbítsd meg a medenceszezont medencefűtés segítségével

Szolártakaró 

Miért érdemes szolártakarót venni? Egyrészt azért, mert a szezonon kívül sem ritka az erős napsütéses napok száma, és májusban, szeptemberben is gyakoriak a nyáriasan meleg napok. Az ilyenkor érkező hőt szolártakaróval átadhatjuk a víznek, használaton kívül pedig szigetelőként funkcionál, éjjel csökkenthetjük a párolgás és a lehűlés miatti hőveszteséget.

A szolártakarók nem drágák, de önmagukban a nyári szezonon kívül már nem is elég hatékonyak. Viszont mindenképp hasznosak. Olvass tovább, most jön a lényeg!

Hőszivattyú 

hőszivattyús fűtés

A medencefűtés szuperfegyvere. Egy megfelelő – jellemzően a 7-8 kW feletti teljesítményű – hőszivattyúval áprilistól egészen október végéig kitolható a medence szezon. A kompakt hőszivattyúk csak a nyári hőmérséklet ingadozások kompenzálására alkalmasak, de a nagyobbak ténylegesen melegen tartják a vizet tavasszal és ősszel is, amikor a külső hőmérséklet már 5-10 °C között ingadozik.

A modern, inverteres hőszivattyúkat ára magasabb ugyan, viszont az üzemeltetésük már nem kerül sokba. Cserébe viszont egyenletes hőmérsékletet biztosít a medence vizének főszezonon kívül is. Ha már van medencéd, akkor élvezd is áprilistól októberig. Ráadásul a hőszivattyút a következő medencéhez is használhatod, ha jövőre cserében gondolkodsz.

Nézd meg a hőszivattyú kínálatot a webáruházban!

A tuti megoldás! 

hőszivattyú ár

A legbiztosabb, ha a két megoldást együtt használjuk. Egy hőszivattyúval fűtjük a medencét, de a szolártakaróval rásegítünk, illetve éjszaka szigeteljük vele a vizet.

Ennél már csak az jobb, ha medencefedésünk is van, mert az még hatékonyabban tartja meg a hőt, amit a hőszivattyú csinál.

Ha további kérdésed van, keresd szakértő kollégáinkat 10 üzletünk egyikében:

https://aqualing.hu/uzleteink