Így lehet neked is saját medencéd

Az Aqualing üzletei egyelőre nyitva vannak (hétköznap 9:00-17:00; szombatonként 9:00-13:00), mivel a medencevíz fertőtlenítéshez elengedhetetlen vegyszereket is forgalmaz, valamint több háztartási fertőtlenítőt és tisztítószert. Ez azonban most mindenkinek kapóra jön, akik úgy tervezik, otthon nyaralnak ezen a nyáron.

Így lehet neked is saját medencéd

Így tudsz nálunk vásárolni

Az országban 8 üzlettel rendelkezünk, és mindegyik nyitva van. Annyit kérünk csak, hogy az üzleten belül is tartsd a másfél méter távolságot a többi vásárló és a szakértő eladó kollégák között. Ha lehet, járvány idején használj szájmaszkot.

Természetesen van lehetőség készpénzes és kártyás fizetésre is, de ha lehet, inkább kártyával fizess.

Üzleteinkben van lehetőség rendelés leadására, és házhozszállítás igénylésére, ha a terméket nem tudod elvinni, vagy éppen nincs készleten.

Mind a 8 szaküzletünkben számíthatsz szakmai tanácsadásra medence telepítés, gépészet, karbantartás, vegyszerezés és egyéb kiegészítők terén.

Mit tudsz nálunk vásárolni?

Első sorban gyorsan felállítható, kész kerti medencéket mindenféle méretben, különféle felszereltséggel, gyermek pancsolókat, trambulint, kerti zuhanyt, felfújható masszázsmedencéket, divat matracokat akár dekorációnak is, kerti fénysorokat, valamint medence gépészeti egységeket, szűrőket, vízkezelő szereket, karbantartó és takarítóeszközöket minden medencemérethez és típushoz.

Vásárolhatsz online is

Webáruházunkban, az aqualing.hu oldalon, a hét minden napján fogadjuk a rendeléseket, és házhoz szállítunk az ország egész területére. Az online vásárlás esetén javasoljuk a kártyát előre fizetést, hogy a futárnál ne kelljen a készpénzzel bajlódni.

Miért az Aqualing?

Az Aqualing 1991 óta meghatározó szereplője a magyar medencepiacnak. 29 éves szakmai tapasztalatunk alapján válogattuk össze a vásárlók igényeinek leginkább megfelelő árukészletünket. A vállalat jelenleg is 100% magyar tulajdonban van, megbízható és megbecsüli a vásárlóit.