Masszázsmedencék 2020

A Lay-Z-Spa három új modellel készült a 2020-as évre, mindhárom gyönyörű, és mindhárom kapható az Aqualing kínálatában.

Masszázsmedencék 2020

Az otthoni wellness évek óta egyre népszerűbb, mivel kényelmesebb, nyugodtabbak a körülmények és higénikusabb, de az sem utolsó szempont, hogy a felfújható masszázsmedencék kedvező áron kínálnak pezsegő-nyugtató fürdési élményt.

HAVANA frissítve

Az egyik legnépszerűbb medence évek óta. 81 fúvókával pezsegteti a vizet. Kedvező árával sokan választják első masszázsmedencének, hogy kipróbálják az élményt. Idén elegáns sötét rattan textúrával, extra erős tritech borítással frissült fel, plusz belekerült a drágább modellekből már ismert ChemConnect vegyszeradagoló. Ezért az árért tényleg megér egy próbát!

Ár: 167.000 Ft

Akciós ár, és részletes leírás itt.

Cancun

A Havana testvérmodellje világos rattan borítással, ami az elegáns cancuni szállodák kerti dizájnját idézi. Természetesen ebben is van ChemConnect vegyszeradagoló, és 81 légbefúvó.

Ár: 179.000 Ft

Akciós ár és részletes leírás itt.

Ibiza

A prémium kategória olcsóbbik tagja, amiben AirJet légsugár található, tehát egyszerre pezsegteti a vizet és masszíroz is. Szögletes kialakítása miatt kényelmesebb, 4-6 személy is elfér benne. Anyaga kellemes hatású, ahogy egy minőségi termékhez illik. Van benne ChemConnect vegyszeradagoló is.

Ár: 199.000 Ft

Akciós ár és részletes leírás itt.

Masszázsmedence sátor

Ha nem teraszon, hanem a kertben fog állni a masszázskádad, akkor érdemes beszerezni hozzá egy sátrat, ami megóvja a levegőben szálló szennyeződések jelentős részétől, és az esővíztől.

Listaár: 80.000 Ft

További információ itt.