Mediterrán hangulatfény a kertedben

Az üdülővárosok tavernáit idéző fényfüzérek 2019-től már számodra is elérhetőkké váltak.

Mediterrán hangulatfény a kertedben

A Dekortrend megtervezte és legyártotta a legnépszerűbb fénysorokat, hogy a te kerted is varázslatos legyen, mint a legmenőbb kávézók és éttermek.

TAVERNA FÉNYSOR

A kerti fények családjának kifejezetten éttermek és kávézók számára fejlesztett tagja. Állandó fényű LED-ek világítanak a színes búrákban. Szolid, nem zavaró, viszont nagyon hangulatos, klasszikus mediterrán hangulata van. 5 méter hosszú, energiatakarékos LED-ekkel működik, időjárás álló kábele van, és tolható 5 db-ig, ami összesen 25 méter fénysort, 50 db égőt jelent egyetlen konnektorról.

Cikkszám: KDK 305

Tovább az adatlapra!

KERTIPARTI FÉNYSOR

Ennek a fénysornak a burái fehérek, és a benne lévő LED-ek határozzák meg a színeket. A színe lassan változik, amitől bulisabb a hangulata. 5 méter hosszú, energiatakarékos LED-ekkel működik, időjárás álló kábele van, és tolható 3 db-ig, ami összesen 15 méter fénysort, 30 db égőt jelent egyetlen konnektorról.

Cikkszám: KDK 306

Tovább az adatlapra!

VARÁZSKERT FÉNYSOR

A varázskert burái sokszögletűek, és víztiszták, mintha kristályok lennének, amik prizmaként törik meg a benne lévő LED-ek színes fényét. Az így szétszórt fények több száz fényfolttal borítják be a kertet vagy teraszt varázslatos hangulatot teremtve. 5 méter hosszú, energiatakarékos LED-ekkel működik, időjárás álló kábele van, és tolható 3 db-ig, ami összesen 15 méter fénysort, 30 db égőt jelent egyetlen konnektorról.

Cikkszám: KDK 316

Tovább az adatlapra!

TEJÚT FÉNYSOR

Ennek a fénysornak klasszikus villanykörte formájú burái vannak, amikben energiatakarékos Tündérfény LEDfüzérek tekerednek és világítanak. A sok mikroLED hatása az éjszakában olyan, mintha a tejútra tekintenénk fel. 5 méter hosszú, időjárás álló kábele van, és tolható 5 db-ig, ami összesen 25 méter fénysort, 50 db égőt jelent egyetlen konnektorról. Meleg fehér fénye van.

Cikkszám: KDK 402

Tovább az adatlapra!

NYÁRÉJSZAKA FÉNYSOR

A tejút fénysor beltéri változata, átlátszó kábellel. Kiválóan alkalmas fedett teraszok, félig nyitott helyiségek, télikertek, de akár nappalik dekorálására. Elegáns, meleg fehér fénye, átlátszó búrái és átlátszó kábele miatt könnyedén belesimul bármilyen hangulatú környezetbe. 5 méter hosszú, energiatakarékos Tündérfény LED-del világít, nem toldható.

Cikkszám: KDK 401

Tovább az adatlapra!

TOLDHATÓ EGYENES LED FÉNYFÜZÉR

Egyre népszerűbb a karácsonyi fényfüzérek nyári használata. Az energiatakarékos LED-ek lehetővé teszik, hogy nyári éjszakákon is kivilágítsuk a fákat, teraszokat anélkül, hogy komoly energiafogyasztással terhelnénk a környezetünket. A Dekortrend fényfüzére 5 méter hosszú, időjárásálló kábele van, és 20 db toldható össze belőle, ami összesen 100 méternyi fényfüzért jelent 1000 LED-del, mindezt egyetlen konnektorról.

Cikkszám: KDK 001

Tovább az adatlapra!