Megérkeztek a GLADIATOR felfújható SUP deszkák

Kiváló minőség, modern dizájn és tartós felépítés jellemzi őket. Nézzük meg, mitől olyan népszerű ez a SUP deszka Angliában!

Megérkeztek a GLADIATOR felfújható SUP deszkák

GLADIATOR SUP SOROZATOK

A Gladiator deszkákat öt sorozatra osztottuk fel a SUP minősége, illetve stílusa alapján:

1. A LIGHT sorozat a könnyed evezésre, tanulásra tervezett deszkákat tartalmazza, de már itt is találunk túrázásra alkalmas modellt. A LIGHT deszkákon hosszában egy merevítő Stringer fut végig a nagyobb stabilitásért.

Light

LIGHT csomag tartalma: single layer SUP deszka, műanyag evező, olasz pumpa, hátitáska, javítókészlet, biztonsági kötél bokapánttal.

2. A PRO sorozat deszkái már két rétegű PVC testtel és 1000 denes drop stitch szövettel érkeznek, és XSTRONG él erősítéssel rendelkeznek. Ár/érték arányban verhetetlenek.

Gladiator Pro sorozat

 

PRO csomag tartalma: double layer SUP deszka, félkarbon evező, olasz pumpa, gurulós hátitáska, javítókészlet, biztonsági kötél bokapánttal.

3. A DESIGN sorozat a PRO deszkákra épül, de ezek a SUP-ok különleges, modern festést kaptak. Ezekhez is jár a fenti csomag természetesen.

Pro Design

DESIGN csomag tartalma: double layer SUP deszka, félkarbon evező, olasz pumpa, gurulós hátitáska, javítókészlet, biztonsági kötél bokapánttal.

4. Az ELITE sorozat tartalmazza a Gladiator csúcs deszkáit. A minőség kimagasló, hiszen ezekhez a SUP-okhoz extra teljesítményű pumpa és prémium, 100% karbon evező. A sorozatban találunk túra, sport és race modelleket is attól függően, hogy milyen típusú evezésekre szeretnénk majd menni.

Elite sorozat

ELITE csomag tartalma: double layer SUP deszka, 100% karbon evező, extra teljesítményű olasz pumpa, gurulós hátitáska, javítókészlet, biztonsági kötél bokapánttal.

5. Az ART sorozat szintén a PRO legjobb modelljeinek művészi festéssel díszített változatai. All-round és túra deszkákat foglal magába teljesen egyedi mintákkal és rajzokkal.

Gladiator Art sorozat

ART csomag tartalma: double layer SUP deszka, félkarbon evező, olasz pumpa, gurulós hátitáska, javítókészlet, biztonsági kötél bokapánttal.

 

TECHNOLÓGIA

A Gladiator SUP-ok magas minőségű PVC testtel rendelkeznek, ami FUSION technológiával kapcsolódik az 1000 denes drop stitch szövethez. Az éleken XStrong erősítés van, ami egy plusz réteg az egymásra lapolt PVC borításokon.

Az erősített felépítés és az olasz gyártmányú szelep lehetővé teszi, hogy a Gladiator SUP-ok 26 PSI nyomást is kibírjanak. 16-17 PSI-re fújva a deszkák szilárdsága már az epoxy deszkák keménységével vetekszik, viszont, ha kint hagyjuk a napon, akkor sem fognak felpúposodni, szétnyílni az illesztéseknél, mert bírják a túlnyomást.

A LIGHT sorozat modelljei „csak” 20 PSI-ig bírják a nyomást, ami több, mint a piaci átlag. A LIGHT deszkák cserébe kaptak egy Stringer hosszanti merevítést a nagyobb stabilitás és merevség érdekében érdekében.

Gladiator PUMPA

Az olasz gyártmányú BRAVO pumpa kétirányú, tehát fújni, és leereszteni is lehet vele. Gyakorlatilag minden levegő kiszívható a deszkából, így jelentősen könnyebb elcsomagolni, mintha csak egyirányú vagy elektromos pumpánk lenne.

Állítható a teljesítmény is, attól függően, hogy lassan, de könnyen vagy gyorsan, de nehezen szeretnénk felfújni a SUP-ot. Apró figyelmesség a gyártótól, hogy kétféle tömítőgyűrűt adott a pumpához, így teljesítménytől függően megfelelő szigetelést tudunk biztosítani a szelepnél.

GLADIATOR SUP 2020

A Gladiator SUP deszkák másik hatalmas előnye 2020-ban, az Ára. Ilyen felszereltségű és minőségű paddleboardokat nem találunk a piacon ebben az árkategóriában.

Gladiator Ár

Olyan széles a SUP kínálatunk, hogy időbe telik majd, mire megtalálod a neked legjobban megfelelő modellt, de mi segítünk a választásban!