Megújult a székesfehérvári medenceáruházunk

Aki teheti, nézzen be hozzánk Fehérváron, ahol az ország első Aquaing PRO medence szaküzletét nyitottuk meg Medenceáruházunk helyén. Új termékekkel és szolgáltatásokkal bővült a kínálatunk, aminek mindenki örülni fog, aki medencét, jakuzzit vagy szaunát tervez a házába vagy nyaralójába.

Megújult a székesfehérvári medenceáruházunk

Nem csak tervezés, hanem kivitelezés is

Az általunk forgalmazott medencéket mostantól nem csak áruljuk, hanem össze is szereljük, valamint egy sokkal profibb, és komplexebb tervezéssel segítünk, hogy a rendelkezésre álló pénzügyi keretből, a lehető legjobb medence vagy jakuzzi készüljön el.

Szakértőink segítenek eligazodni a számtalan medencekiegészítő között, és összeállítják a legoptimálisabb megoldást, legyen szó sóbontóról, medencetisztító robotról, medencefűtés vagy az automatizálás megoldásáról. Egy biztos, ilyen szaküzlet nem volt még a környéken!

Új jakuzzik a kínálatban

Az évek óta népszerű felfújható jakuzzik mellé megérkeztek az üzletbe a beépíthető professzionális masszázsmedencék is. Természetesen a kivitelezésben itt is segítünk, ahogy a karbantartásban is.

Már csak a szauna hiányzik

Mostantól kész, gyorsan összeszerelhető szaunákat is lehet rendelni az üzletben, így a medence és a jakuzzi mellett egy saját szaunával teheted teljessé az otthoni wellness világodat!

Hol található?

A székesfehérvári Aqualing PRO Medenceáruház a Széchenyi u. 5. címen található. Parkolni a bolt előtti parkolóhelyeken lehet.

Bővebb infó az üzletről, nyitva tartás itt.

Térkép és navigáció itt.