SUP deszka mánia

A FELFÚJHATÓ SUP deszkák egyre népszerűbb vízitúra járművek. A SUP, azaz a stand up paddle állva evezést jelent, de valójában ülve vagy térdelve is evezhetünk. A felfújható SUP-ok legnagyobb előnye, hogy kis csomagban elférnek, bárhová magunkkal vihetjük és könnyedén felfújhatjuk azokat, és egy kajakkal ellentétben akár kisebb vitorlásról vagy nehezen megközelíthető partszakaszról is vízre tudunk szállni.

SUP deszka mánia

A vízen állva aztán olyan szögből láthatjuk a tájat, ahonnan korábban még nem. A deszkák kellő stabilitást és biztonságot nyújtanak a vízen, az evezés pedig kevésbé megerőltető, mint az eddig ismert vízi járművek esetében. A HYDRO-FORCE minden évben fejleszti SUP kínálatát, hogy kiváló ár/érték arányú és a design trendeknek megfelelő modellek közül választhasd ki a neked való SUP deszkát!

decathlon sup

Megújult külső és belső

Többféle szín, méret és felszereltség közül választhatjuk ki a számunkra legmegfelelőbbet. Letisztult, de mégis trendi külsővel rendelkezik, ami fiatalos megjelenést kölcsönöz. Idén két kajakká alakítható modell is bekerült a választékba, sőt egy szupergyors versenydeszka is.

További fejlesztés, hogy a minden deszkához automatikusan járó pumpa is sokkal jobb és praktikusabb lett. A SUP-ok külső borítása extra erős TriTech anyagból készül: két réteg laminált PVC, közötte poliészter hálóval. Hatékonyan ellenáll az UV sugárzásnak, a vízen úszó ágaknak, és a sekély vízben megbúvó köveknek.

aqua marina sup

Mi is az a DROP STITCH technológia

Minden HYDRO-FORCE SUP deszka DROP STITCH szálakkal erősített légkamrával készül, amitől tökéletesen stabilak, merevek és biztonságosak, akár egy műanyag szörfdeszka. A külső PVC borítás pedig kiválóan ellenáll a köveknek és ágaknak. A DROP STITCH lényege, hogy a PVC test belsejében több ezer poliészter szál található, amik nem engedik eldeformálódni a deszkát, így az kellő keménységre fújható, áramvonalas marad, merev és stabil lesz, viszont könnyen hordozható.

Minőségi evező

Minden SUP-hoz három részre szedhető, állítható méretű (167–217 cm) minőségi evező tartozik. Kényelmes és tartós, hűséges útitársa a ridereknek.

sup jelentése

A HYDRO-FORCE főbb előnyei

  • A HYDRO-FORCE kezdőktől a profikig, mindenki számára kínál SUP-okat, akár kipróbálni, akár vízitúrázni, akár komolyabb távokra, versenyekre készül.
  • Minden HYDRO-FORCE SUP táskával, pumpával, szkeggel és leash-sel együtt kapható.
  • Ár/érték arányban nehéz jobbat találni
  • Évek óta bizonítanak a hazai és nemzetközi vizeken
  • Nagyon jól néznek ki
  • Megbízható, stabil deszkák
  • Mindegyik SUP erősített DROP STITCH technológiával készült.