Nyaralás otthon? Jobb lehet, mint gondolnád!

Ha ki kell hagynotok a külföldi és belföldi utazásokat, akkor sem kell lemondanotok a nyaralásról és a strandolásról. Könnyen megoldható, hogy a kerted, telked, víkendházad valóságos élményparkká alakítsd.

Nyaralás otthon? Jobb lehet, mint gondolnád!

Saját medence gyorsan

A saját medence előnyeit bárki sokáig tudja sorolni, de a legfontosabb a higiénia. Ha mi tartjuk tisztán a vizet, és irtjuk a kórokozókat, akkor biztosak lehetünk benne, hogy az a víz tiszta, és semmi olyan nem kerül bele, amiről nem tudunk.

Nyárig szabad medencekivitelezőt találni nem könnyű, de azért nincs minden veszve. Az úgy nevezett kész medencék 1-14 nap alatt telepíthetőek kivitelező szakembergárda nélkül is. A kínálat széles, így biztosan mindenki megtalálja a számára megfelelő medencét:

Kivitel:
Telepítési idő:
Méretek:
Árkategória:
Előnyök:
Csomagban:
Felfújható peremű
 max. 1 óra
2m-4,5-m
10.000-
100.000 Ft
olcsó, gyorsan kész
medence, vízforgató
Fémvázas
1-2 óra
3-6,7 m
40.000-
400.000 Ft
tartós, mutatós, könnyen elbontható
Váz, fólia, vízforgató, létra
Fémfalas
1-14 nap
3-9 m
100.000-
1.000.000 Ft
földbe is süllyeszthető, téliesíthető, tartós, van nagyobb méret is
Oszlopok, oldaltámaszok, fólia, takaróelemek, fali átvezetők
WPC
1-14 nap
3-8 m
1.000.000- 2.700.000
földbe is süllyeszthető, téliesíthető, szuper tartós, exkluzív megjelenés
Oszlopok, oldaltámaszok, fólia, létra, takaróelemek, fali átvezetők, vízforgató
Fa
1-14 nap
3-10 m
500.000- 3.800.000
földbe is süllyeszthető, téliesíthető, tartós, természetes
Oszlopok, oldaltámaszok, fólia, létra, takaróelemek, fali átvezetők, vízforgató

 

Ami jól látszik, hogy bármekkora hely is áll a medence rendelkezésre, van rá megoldás.

Saját jakuzzi – Wellness otthon

Ha még nem hallottál volna róla, akkor léteznek felfújható masszázsmedencék, amik az épített jakuzzikhoz nagyon hasonló fürdési élményt nyújtanak, viszont az áruk csak a tizede.

Ez a technológia is sokat fejlődött, és a mai masszázsmedencék már hihetetlenül profik. Választhatunk vízsugaras és légbefúvós masszázsmegoldások közül, létezik rattan hatású, prémium megjelenésű elegáns változat és dézsa dizájn is. Egyik-másikban hangulatvilágítás is van.

Nagyjából 2x2 méteres hely kell neki, 40°C-ra fűti fel a vizet, saját vízforgatója van, az áruk pedig 200-400.000 Ft között van.

Kerti élmény elemek

Ha a medence már áll, akkor bővíthetjük a kertünkben az élményelemeket. A legjobb, amit vehetünk az egy trambulin, mert viszonylag kicsi a helyigénye, viszont egyszerre játék és mozgás. A gyerekek úgy tudnak elfáradni benne, hogy gyakorlatilag egy helyben vannak.

Többféle méret és kivitel létezik. Idén már elérhető a fészekhintával egybeépített verzió is.

Érdemes feldobni a kertet, teraszt, de akár az erkélyt is kerti fényekkel. A Dekortrend kerti fénysorai egymásba toldhatóak, így az egész közösségi tér feldíszíthető egyetlen konnektorról. Vannak statikus fényű füzérek és olyan is, ami változtatja a színét. Létezik fára tekerhető egyenes fényfüzér is, amit karácsonyi termékként kezdte, de egyre többen használják nyáron is. Asztalokra pedig elemes füzéreket ajánlunk, mint például a Tündérfény.

Strandcikkek és játékok

Strandlabdák és felfújható játékok mellett érdemes beszerezni egy nagyobb ridert is, mert nagyon hangulatosan mutat a kertben, medencében, még akkor is, ha nem használjuk. Pegazus, hattyú, alpaka, flamingó, de akár hotdog, pávatoll – bármi jöhet, ami passzol az összeképhez.

Biztosan lesz nyár!

Ha mindent szeretnénk, és mindenből a legjobbat, az persze nem lesz olcsó, de akárhogy számolunk egy egyhetes külföldi családi nyaralás árából egész nyárra stranddá alakíthatjuk a kertet. Csak a kreativitásunkon múlik, hogy valóban élmény legyen a nyár.

Keresd fel az Aqualing medenceáruházait szakmai tanácsért és még több megoldásért!