Nyerj Aqualing termékeket Fornettivel!

Ez a nyereményjátékunk véget ért, de lesz még hasonló. Kövess minket Facebookon vagy iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy ne maradj le egyetlen akcióról, játékról vagy csomag ajánlatról sem!

Nyerj Aqualing termékeket Fornettivel!

Ha pogácsa, Fornetti, ha medence, Aqualing!

Az Aqualing és a Fornetti hatalmas nyárindító nyereményjátékot szervezett, amiből nem érdemes kimaradni. Május 8-tól kezdve minden héten 3 Aqualing-nyeremény jelenik meg a Fornetti Facebook oldalán.

Kövesd be a Fornetti és az Aqualing Facebook oldalát is, hogy biztosan ne maradj le egyetlen nyereményről sem. Nem lesz nehéz nyerni, de résen kell lenned!

Mit nyerhetsz?

Az Aqualing a legnépszerűbb nyári termékeiből ajánlott fel néhány igazán szuper modellt. Lesz SUP deszka, jakuzzi, medence és standcikk is, összesen heti 600.000+ Ft összértékben. Bármit nyersz is, garantáltan feldobja az idei nyarad!

Hogyan lehet könnyen nyerni?

Lájkold és kövesd a Fornetti és az Aqualing Facebook oldalait, és figyeld a posztokat. Minden héten 3 nyereményjátékos poszt fog kikerülni.

Nyerni úgy tudsz, hogy a posztok alá odaírod @ jelek mögé,  hogy kikkel osztaná meg az adott terméket, illetve az élményt. Például így: @GipszJakab @NagyMária. Nem vesz részt a játékban a válasz, ha elmarad az @ jel, illetve az olyan válaszok, mint a "családdal", "párommal".

A kommentelők között fogjuk kisorsolni a nyerteseket. A nyereményt a 9 Aqualing medencés szakáruház egyikében vagy házhoz szállítással kaphatod kézbe. Ennyi az egész!

EXTRA TIPP: Minél több ismerősödet hívod meg, hogy játszon, annál nagyobb az esély, hogy a te ismerősi köröd nyeri meg az azott nyereményt.

Felkészülés a játékra!

Facebook oldalak, amiket követni kell a játékhoz:

https://www.facebook.com/aqualing/

https://www.facebook.com/fornetti.magyarorszag

Játékszabályzat:

A hivatalos játékszabályzat itt érhető el.