Pooltrend Wet - Tökéletes medence élmény, töredék áron!

Ismerd meg a WET medence szetteket! 5 méteres medence 399.900 forinttól. Legyen saját medencéd megfizethető áron!

Pooltrend Wet - Tökéletes medence élmény, töredék áron!

A Pooltrend WET medencéket úgy tervezték meg, hogy maximális fürdési élményt biztosítson, viszont kedvező áron hozzájuthasson bárki, akinek az épített medencék költségei túl magasak.

A WET szett tartalmaz egy galvanizált acélpalástú medencetestet, kék PVC medencefóliával, fali átvezetőkkel, vízforgatóval, és létrával. Szerszám nélkül szerelhető, és egyaránt telepíthető föld felett és földbe süllyesztve. Föld felett betonozás nélkül, vízszintes, tömör felületre telepíthető.

A biztonsági létrája megfelel az európai szabványoknak, könnyen felhajthatók a fokok, így kisgyermekek és kisállatok nem tudnak beleesni a vízbe véletlenül.

A medence használatához ezen kívül már csak karbantartóeszközökre lesz szükséged. Vegyszerekre (pH szabályzó, algaölő és fertőtlenítő) és karbantartó eszközökre (leszedőháló, kézi vagy automata porszívó).

A WET szetekhez a készlet erejéig fél áron vásárolhatsz POOLTREND automata porszívót, ami önjáró, és gyönyörűen takarítja a medence aljára leülepedett szennyeződést.

A POOLTREND WET medence szett három méretben érhető el:

A magassága mindegyiknek 1,2 méter, ami egy méteres vízmélységet jelent.

Az acélpalást stabilitását az oldaltámaszok erősítik, amiknek a méretével telepítéskor tervezni kell, mivel azok a medence méretébe nem számítanak bele.

A vízforgató teljesítménye 4 m3/h, ami lehetővé teszi, hogy a 5 x 3 méteres medence vízét 4 óra alatt teljesen átforgassa. Megfelelő vízkezeléssel és vízforgatással vízcsere nem szükséges, szezonon kívül vízzel együtt téliesíthető.

A 5 x 3 x 1,2 méteres POOLTREND WET medence 2020 év elején 399.900 Ft-os akciós áron kapható a készlet erejéig.

Bővebb technikai információ itt a termékoldalon >>

Ajánlott termékek