Prémium fólia a tökéletes medencéért

Medenceépítés vagy felújítás előtt állsz? Akkor biztosan felmerült a kérdés, milyen burkolási formát válassz. A modern fóliázást vagy esetleg a jó öreg csempézést? Jó hírünk, hogy a válasz nem is olyan bonyolult. Eláruljuk mi a kivitelezők és a medencetulajdonosok kedvence, sőt azt is, hogy miért.

Prémium fólia a tökéletes medencéért

Csempe vs. fólia

Régebben csak a csempe jöhetett szóba burkoláshoz, ami manapság már egy elavultabb és főleg drágább megoldásnak számít, mindeközben ráadásul ridegebb hatást is kelt, és hidegebb is. Ezzel szemben a fólia az egész világon elterjedt és bevált burkolási forma, amely széles szín- és mintaválasztékával egy sokkal komfortosabb és modernebb érzést biztosít. A fólia hőszigetelő tulajdonsága miatt egy olyan melegburkolat, ami tapintása során meleg érzetet kelt, tehát nem fázik benne a fürdőző. Másik hatalmas előnye, hogy könnyen tisztán tartható és a javítása is egyszerűbb. A medence fóliának nem csak maga az ára, de a fenntartása is jóval kedvezőbb csempe elődjénél. Arról nem is beszélve, hogy dizájnban hihetetlen fejlődésen ment át a kínálat!

obi fólia

Kő és fa minta fóliából?

Nincs lehetetlen! A Haogenplast közel 70 éve van a piacon, ami idő alatt igazán tökéletesre fejlesztette fólia portfólióját. A standard csúszásgátlós alap fóliáktól kezdve a trendi színeken át, a prémium kő- és famintás, valamint a szálcsiszolt hatású 3D fóliákig minden igényre kínál megoldást. 

alkorplan medence fólia árak

Vörösfenyő és anyag utánzatú fóliái szuperélethűek, és nem csak kinézetre, hanem tapintásra is. A fürdőzők úgy érezhetik, egy méregdrága csempeburkolaton sétálnak, pedig csak prémium minőségű fólia van a talpuk alatt.

Miért a Haogenplast?

A több évtizedes tapasztalattal rendelkező gyár a világ vezető medence fólia gyártója. Emellett a medencetulajdonosok véleménye is fontos, amiben a Haogenplast szintén élen jár. A kivitelezőktől és a medence használóktól is ugyanaz a visszajelzés érkezik: maximális elégedettség.

A világszínvonalú és minden EU szabványnak megfelelő fóliák egy felső kategóriás érzést biztosítanak, legyen szó felhelyezésről vagy magáról a használatról. A gyártó garantálja a fóliák kifogástalan minőségét, és 12–15 év jótállást vállal vízállóságra, 5 évet foltosodásra és klórállóságra.

SOPREMAPOOL medence fólia

Medencefólia – több mint burkolat

A medencefólia ma már nem csak a vízzárást hivatott biztosítani. A fólia színe komoly szerepet játszik a medence, a kert és az egész ingatlan összképében. Nem mindegy tehát, hogy milyen a színe, a felülete, a fénytörése a vízzel töltött medencében. Ha jól tervezünk, tökéletes összehatást érhetünk el, és a medence nem csak egy fürdési megoldás lesz, hanem a kert dísze, az ingatlan ékköve.

medence fólia hegesztés

A Haogenplast PVC medencefóliák 1,5-2 mm vastag szálerősítéses fóliák 1,65-2,05 m széles tekercsekben. Könnyű elhelyezni bármilyen alakú, méretű vagy típusú medencébe, legyen benne akár ívelt oldalfal, akár lépcső. A PVC fóliák nagy előnye a tartósságuk, illetve a könnyű javíthatóság és cserélhetőség.

A Haogenplast fejlesztői nem álltak meg, amíg maximálisan nem teljesítették a medencetulajdonosok minőségre, tapintásra, textúrára és színvilágra vonatkozó elvárásait. Kivitelezők kedvence, hogy 2021-től minden Haogenplast fóliához elérhető színazonos folyékony fólia is!

Magas minőség mindenek felett

A medence fóliák anyaga megfelel az EN 15836-2-2011 és az NF 5 54-803-2 szabványoknak, valamint ISO 14001 és ISO 50001 akkreditációval is rendelkeznek. A német higiéniai intézet (Hygiene-Institut des Ruhrgebiets) vizsgálatán is átesett és megfelelt a követelményeknek, valamint teljesíti az Európai Unió REACH (veszélyes anyagokra vonatkozó) rendeletének feltételeit is.

Régiből újat – medencefelújítás fóliával, profin

A fóliázás előnye, hogy szinte bármilyen épített medencét újjá lehet varázsolni vele, és a végeredmény éppoly mesés lesz, mintha csempéztünk volna, de közben a költségünk annak töredéke lest csak. Konzultáljon medencekivitelezőjével, és kérjen Haogenplast fóliát medencéjébe, ami beszerezhető az Aqualing Medenceáruházban.

10 ok, amiért érdemes a Haogenplast medence fóliát választani:

  1. Kiválóan ellenáll a mikróbáknak
  2. Ellenáll az UV sugárzásnak, színtartó
  3. Forró levegős hegesztési szilárdság az illesztéseknél
  4. Kiváló kopásállóság
  5. Élethű, kellemes tapintás
  6. Kiváló minőségbiztosítási megfelelőség
  7. Rendkívüli élettartam és tartósság a vegyi anyagokkal szemben
  8. Kiváló ár/érték arány
  9. Prémium összekép és hatás
  10. melegburkolatként szigeteli a medencét

medence fólia ár