Soha nem látott SUP akció

Az Aqualing Webáruház kiárulja 2021-es Gladiator készletét, soha nem látott 30%-os kedvezménnyel, szeptember végéig. Az akció keretében csillagos ötös Gladiator SUP deszkákat szerezhetsz meg világbajnok árakon. Legyen végre egy szuper sup deszkád!

Soha nem látott SUP akció

A Gladiator SUP deszkák már két évet bizonyítottak a magyar piacon. Trendi dizájnjuk mindenkinek tetszik, még sem lett tömegtermék. Ha Gladiator deszkát választasz, kicsi az esély, hog szembe jön veled egy ugyanolyan, ezért a deszkákat mondhatjuk egyedinek. A széles kínálat miatt mindenki megtalálhatja a hozzá leginkább illőt, legyen az egy Elite profi deszka, egy PRO Design extravagáns csíkokkal és színekkel vagy ART különleges festéssel és életvidám üzenetekkel.

aqua marina sup

Emellett a minősége is kiváló, olsza pumpa és szelep tartozik hozzá, a sup testek masszívak és ellenállóak, sok évre hű társunk lesz a vizeken. Kattints a képekre a sup kínálatért!

decathlon sup

Gladiator jövőre is lesz, most azonban az idei modelleket kiárusítja az Aqualing, ezért korábban soha nem látott akciót hirdetünk. 30% kedvezményt adunk a készleten lévő minden Gladiator deszkára.

Nézd meg a kínálatot, és csapj le a neked legjobban tetsző sup-ra, amíg lent van az ára!

sup ár