Szezonindító vegyszercsomag

Összeraktuk egy pakkba a legfontosabb vegyszereket, hogy megkönnyítsük számodra a medence tavasziasítását.

Szezonindító vegyszercsomag

Összeraktuk egy pakkba a legfontosabb vegyszereket, hogy megkönnyítsük számodra a medence tavasziasítását.A jó idő beköszöntével, lassan a medencével is foglalkozni kell. Levenni a téli takarót, kitakarítani a medence alját és a vízfelszínt. Átnézni a gépészetet, kijavítani a hibákat, ha vannak. A következő lépés a víz kondicionálása, amit legegyszerűbben és leggyorsabban vegyszerekkel végezhetünk el. A medencevegyszerek, ha megfelelően használod őket, nem károsak az egészségre. Ahogy a kórokozókat és a szennyeződéseket hatástalanítja, a vegyszer elhasználódik a vízből.

A víz tisztasága csak folyamatos vegyszeradagolás mellett tartható fenn. A pH értéket és a fertőtlenítőszer mértékét az ideális tartományban kell tartani, hogy a szervezetünkre, bőrünkre ne legyen hatással a fürdőzés.

Ha nem használunk vegyszert, vagy nem jól, akkor a víz gyorsan algásodat. Az alga mindenhol megtapad, nagyon nehéz letakarítani. Egy kisebb (~3x3x1 m) medence vízcseréje akár napokig is eltarthat, mire leengedjük, feltöltjük, felmelegszik. A medence tavasziasításról itt találsz egy ingyenes, hasznos kisokost. Ahhoz, hogy tudjuk, miből mennyit kell a vízbe tennünk, először meg kell vizsgálnunk a medencénk vízét. Ezért van a csomagban vízelemző, ami a pH-t a klórtartalmat és a brómtartalmat képes mérni. Ha tudjuk az értékeket és a medencénk térfogatát, jöhet a kémia. A szezonnyitó vegyszercsomagba tettünk pH csökkentőt (MínuszaPH) és algátlanítót (Dezalga). Ezek mellett fontos, hogy mindig legyen a medence vízében klóros fertőtlenítő (Aquamulti), és már fürödhet is a család! Tovább a szezonindító vegyszercsomag termékoldalára!