Jakuzzi kínálat az Aqualing Medenceáruházban

A Lay-z-Spa jakuzzi kínálatunk több új modellel bővült, szebbnél szebb külső borításokkal, LED fényekkel, és élményfunkciókkal. Ismerd meg az otthoni wellness világát, és a legjobb ár/érték arányú jakuzzikat az Aqualingnél.

Jakuzzi kínálat az Aqualing Medenceáruházban

A felfújható jakuzzik világa

A Lay-Z-Spa felfújható masszázsmedencéi bel- és kültéren egyaránt remekül használhatóak. Önfelfújós rendszerükkel gyorsan és könnyen felállíthatóak, a vízforgató csatlakoztatása pedig egyértelmű és szerszám sem kell hozzá. Mobilitásuknak köszönhetően magunkkal vihetjük a nyaralóba vagy ha költözünk.

A legújabb felfújható jakuzzik

Lássuk az idei Lay-Z-Spa AirJet és HydroJet jakuzzi modelleket. Mindegyiket más újdonság miatt szeretjük. 

Extra újítások

Idén mind funkcióban, mind dizájnban több újításra is sor került a Lay-Z-Spa masszázsmedencéknél. Az ARUBA jakuzzi színes virágaival és egzotikus pálmaleveleivel kölcsönöz trópusi hangulatot teraszunkra vagy kertünkbe, míg a FIJI medence külső borítása világosszürke fa hatást kelt, ami a mostani lakberendezési trendekhez tökéletesen passzol.

A méretet illetően két újdonság is van, az egyik a MAURITIUS ovális alakú medence, ahol egyedi formájának köszönhetően többen is kényelmesen elférnek még a lábukat kinyújtva is. A másik pedig az eddig készült legnagyobb kör alakú Lay-Z-Spa jakuzzi a GRENADA, amiben a maga 236 centis átmérőjével akár 8 fő is fürdőzhet benne egyszerre.

A mi kedvenc technikai újításunk a lábmasszázs funkció, ami már négy modellben is elérhető: MILAN, VANCOUVER, SANTORINI és a MALDIVES. Szintén szuper újdonság, extra energiahatékony megoldásként a ZURICH jakuzzi ENERGYSENSE™ szigetelt borítása, aminek köszönhetően jóval gyorsabban felmelegíthető a víz, ugyanakkor lassabban is hűl le. A hasonló jakuzzikhoz képest 40%-kal energiatakarékosabb.

A LED-es világítás esténként tovább fokozza a hangulatot, ebben a HOLLYWOOD masszázsmedence az idei újító, ahol már messziről is látszanak a fények a jakuzzi oldalán.

Megnézem a jakuzzikat a webáruházban.

A masszázsmedence jótékony hatásai

Egy nehéz nap után tíz-húsz perc pihenés a pezsegő vízben segít ellazulni, masszírozza az izmokat, bizsergeti a bőrünket, lelkileg feltölti az embert, ezáltal javul az éjszakai az alvás minősége is. A meleg víz az izmok mellett ellazítja az ereket is, élénkítve a véráramlást. A masszázssugarak szintén serkentik a keringést, ami pedig gyorsítja a gyógyulást a sérült, gyulladt területeken. A 35-40 °C-os vízben könnyebbnek érezzük magunkat, a napközbeni terhelés lekerül az izmokról és ízületekről, tovább segítve azok regenerálódását.

A HydroJetes (levegővel kevert meleg vízsugaras) masszázst sportolók is használják izmaik pihentetésére, átmasszírozására. Ezek mind olyan kényeztetések, amire mindenkinek szüksége van. Erről bővebben itt írtunk.

Jakuzzi ár / érték arány

A fejfújható jakuzzik ára csak a töredéke az épített pezsgőfürdők árának. Még a legdrágább modell sem éri el a 600.000 Ft-ot, miközben az épített jakuzzik árai jóval egymillió forint felett kezdődnek. A fürdési élményben viszont nincs ekkora különbség, az egészségügyi és a lelki jótékony hatásokról nem is beszélve.

Megnézem a jakuzzikat a webáruházban.

Nézd meg élőben!

Nézz be 9 szaküzletünk bármelyikében, és vizsgáld meg közelről, felfújt állapotban is a jakuzzikat. Tedd fel összes kérdésed szakértő kollégáinknak, és találd meg a számodra legmegfelelőbb saját jakuzzit!

Boltlista itt