Új SUP deszkák az Aqualing kínálatában!

Megérkeztek az új 2023-as SUP deszkák az Aqualing-hez! Kezdőktől a kalandorokig mindenki megtalálja itt az igényeinek megfelelőt, ráadásul nagyon ütős lett az új design!

Új SUP deszkák az Aqualing kínálatában!

Vegyél részt te is a világ leggyorsabban növekvő vízi sportágában az új Hydro-Force SUP deszkákkal! Ha szeretnél az idei szezonban kicsit közelebb kerülni a természethez, mozogni egy jót vagy akár csak egy új hobbit keresel, itt megtalálod, amire vágysz!

A Hydro-Force fejlesztői nem pihentek, és pontosan tudták mire van szükségük az evezősöknek. Idén négy új modellt hoztak a piacra, amelyek tökéletes kiegészítői a nyári kalandoknak és pihenésnek. Természetesen minden SUP deszka pumpával, javítófolttal, biztonsági kötéllel, evezővel, szkeggel és táskával együtt érkezik. Nézzük mivel készültek 2023-ra!

Aqua Wander SUP - Igazi utazóknak

Kajakká alakítható, kompakt és könnyen hordozható. Remek társa azoknak, akik komplexebb kirándulásra készülnek, de mindennapi használatra is tökéletesen alkalmas. TravelTech™ technológiájának köszönhetően 40%-kal tömörebb és kisebb helyen elfér, mint más felfújható deszkák. Mivel könnyedén kajakká alakítható, kényelmesen evezhetsz akár ülve is.

Típus: Túra
Méret: 305 x 84 x 12 cm
Max teherbírás: 120 kg

További részletekért kattints! 

Breeze Panorama - A természet kedvelőinek

A kompakt méretű túra deszkák családjának legújabb tagja kapott egy kémlelőablakot, ami bepillantást enged a vízi élővilág mindennapjaiba, ezzel egyedülálló utazási élményt nyújt és még a deszkát sem kell elhagynod érte!

Típus: Túra
Méret: 305 x 84 x 12 cm
Max teherbírás: 120 kg

További részletekért kattints! 

Aqua Excursion Tech SUP - Vérbeli felfedezőknek

Hiánypótló SUP deszka a Hydro-Force családban. A legnépszerűbb 12.6-os méretű áramvonalas túradeszkát nagyon vártuk már, és most végre itt van, ráadásul eszméletlenül jól néz ki, masszív, és gyors. Az Aqua Excursion Tech hidrodinamikus kialakításával és csúszásgátló felületével abszolút pályázhat a 2023 legnépszerűbb túra-SUP deszkája címre. Extra nagy csomagtere kitűnő pakoló teret biztosít azoknak, akik hosszabb, tempósabb túrára készülnek.

Típus: Túra
Méret: 381 x 79 x 15 cm
Max teherbírás: 120 kg

További részletekért kattints! 

Freesoul Tech 2 SUP - Multifunkciós SUP a vízisportok szerelmeseinek

Ennél a deszkánál nincs szükség kompromisszumokra! Sima evezés mellett használhatod, mint kajak és windszörf is. Jár hozzá a kajakülés, a lábtámasz és a kéttollú evező is. Kiváló siklás és jól irányíthatóság jellemzik ezt a kellően tágas jolly jokert, ami stabilan tart majd a vízen.

Típus: Túra
Méret: 340 x 89 x 15 cm
Max teherbírás: 160 kg

További részletekért kattints! 


Nézz szét az új modellek között és találd meg a hozzád illő állva evezős deszkát! Irány a webshop!