Új SUP-ok az Aqualing kínálatában

Úgy gondoljuk, hogy 2018-ban tovább növekszik majd az állva evezők tábora. A trendek azt mutatják, hogy egyre több tavunkon és folyónkon szerveznek SUP túrákat országszerte.

Új SUP-ok az Aqualing kínálatában

2019 az állva evezés éve lesz. Egyre többen mennek vízi túrázni SUP deszkákkal, mert könnyű sport, élvezetes közösségi élmény, és a teljes felszerelés elfér egy hátizsákban.

A felhasználók igényei egyre kifinomultabbak. Vásárlás előtt ma már tudatosan utánanéznek, melyik SUP deszka mit tud, milyen technológiára bízza rá az ember saját maga vagy gyermekei biztonságát, és a gondtalan vízi túrázás élményét.

Olyan deszkákat kerestünk, amik megfizethető árkategóriában a legtöbbet nyújtják a felhasználóknak. Választásunk végül az Aztron és a HydroForce termékeire esett, kiváló minőségű alapanyagokból készültek, stabilak, tartósak, könnyen kezelhetők, és nem utolsó sorban nagyon jól néznek ki, de a lényeg, hogy megfizethetőek.

A HydroForce régóta jelen van a SUP piacon, és a tapasztalataik meglátszanak az idei kínálatukon. Masszív, dizájnos, minden igényt kielégítő evezősdeszkákat hoztak ki, amiket a szakemberek is dícsértek.

HydroForce sup deszkák

Az Aztron az európai SUP gyártás fenegyereke. Deszkái két olyan újítást tartalmaznak, amik csak a legdrágább legprofibb SUP-oka volt eddig jellemző. A két légkamrás test minden más deszkánál stabilabbá és biztonságosabbá tette a SUP-jait, a dupla rétegű fúziós borítás miatt pedig az Aztron deszkák könnyűek, mégis hihetetlenül ellenállóak és tartósak. A legjobb mégis az, hogy mindezek ellenére az ára sem magasabb a középkategóriás SUP-oknál.

Aztron SUP deszkák

A felfújható deszkákat a drop-stitch technológia teszi stabillá és kellően merevvé. Ennek a lényege, hogy a deszka testében függőleges, rugalmas PVC merevítőszálak vannak, amik felfújt állapotban függőlegesen merevvé teszik a deszkát, mint egy oszlopcsarnok. A SUP megfelelő nyomásra fújva olyan hatású lesz, mint a nem felfújható fa vagy kompozit szörfdeszkák.