Újdonságok az Aqualing medenceáruházban

Indul a 2019-es szezon, amire rengeteg újdonsággal készültünk. Bármire is van szükséged medencétől a gépészeten és a karbantartáson át egészen a vízen lebegő felfújható flamingóig, nálunk mindenre találsz megoldást.

Újdonságok az Aqualing medenceáruházban

SUP, az új sláger

Mindenki olyan SUP deszkát szeretne, ami jó minőségű, de árban megfizethető. Két márkával készülünk a nyárra: a Hydroforce szuper minőségű felfújható állva evezős deszkákat készített, többféle igénynek megfelelő tulajdonságokkal és kiegészítőkkel, míg az Aztron a profi technológiát kínálja, középkategóriás árazással. 16 féle SUP kapható nálunk, amik között biztosan megtalálod a neked valót.

Tovább a SUP oldalra!

Fashion floats

A felfújható riderek divatja is felszálló ágban van. A legnépszerűbb flamingó és unikornis idén is elérhető felnőtt és gyerek méretben is, de mellette megérkeztek az új kihívók: Art Rinocérosz, Aranyozott hattyú és pegazus, tukán, papagáj, a bolygó labdák, és menő matracok, úszó szigetek.

Tovább a fashion float kínálathoz!

Kerti fények

A Dekortrend kerti fénysorai varázslatos hangulatot hoznak a te kertedbe is. Állandó fényű, színváltós, prizma burás és tündérfényes is van, de a legjobb, hogy mindegyik toldható, és időjárásálló kábele van. 230V-ról működtethető.

Tovább a kerti fényekre!

Felfújható masszázsmedencék

Három új masszázskáddal bővült a kínálatunk. A Honolulu elegáns rattan textúrával a modernebb kertekbe illeszkedik remekül. 81 légbefúvó gondoskodik a pezsgésről, akár 6 fő részére. A Tahiti medence 120 légbefúvóval képes kényeztetni 4 személyt, közben 7 szín közül választhatunk víz alatti hangulatvilágítást. A Helsinki egyedülállóan új, drop stitch testtel készült, ennél fogva a pereme vékonyabb, mégis masszívabb társainál. Natúr fa dézsa mintázata élethű és jól illeszkedik bármelyik kerthez.

Tovább a masszázsmedencékhez!

Szolárzuhany

A Formidra zuhanyok formatervezésben továbbra is verhetetlenek. A tavalyi sikeres modellek továbbra is elérhetők, és jött hozzájuk egy új, lélegzetelállítóan szép Belaggio névre hallgató prémium kerti zuhany.

Tovább a kerti zuhanyokra!

Medenceporszívók

Hatékony, modern, takarékos és nagyon dizájnos medenceporszívókat szereztünk, amiket muszáj megnézned, ha van medencéd. A Manga Plus kábel nélkül, akkumulátorral működik. A Pontaqua Phantom és Buggy két mindenre elszánt medencetakarító, könnyen kivehető szűrővel. Az egyik profi, a másik kompakt. A Telsa 30 és Telsa 80 tölthető akkumulátoros kézi porszívók, kisebb medencék költséghatékony és kényelmes kitakarításához.

Tovább a medenceporszívókhoz!

Hőszivattyúk

Eljött az olcsóbb hőszivattyúk ideje! Eddig csak nagy medenceékhez, több százezer forintért lehetett hatékony hőszivattyút vásárolni, de mi hoztunk néhány kompakt, kisebb medencékhez való, kedvező árú modellt. A Poolex Nano-t 20-25 m3-nél kisebb medencékhez tervezték, míg a Pontaqua Mini hőszivattyú 10-16 m3-nél kisebb medencéket képes hatékonyan felfűteni környezeti hővel.

Tovább a hőszivattyúkhoz!

Sóbontók

A sóbontó a legkorszerűbb és legbiztonságosabb klóros vízkezelő eljárás, emellett teljesen automatikus és alacsony a fenntartási költsége is. Az új Pontaqua ZLT sóbontó berendezés max. 25 m3-es medencék vízének fertőtlenítésére ideális és költséghatékony megoldás. A Powerline új modellje, a Power Salt 75 m3-ig képes a vízfertőtlenítésre.

Új sóbontók és sóbontó földfeletti medencéhez itt.

Fémvázas medencék

A földfeletti medencék népszerűsége is töretlen, hiszen egy épített medence árának töredékéért nyújtanak fürdőzési élményt a családnak. A legújabb modellek izgalmas újdonságokat kínálnak idén. A Karpathos medence barna rattan mintájú fóliája elegáns, és még egy ablak is került az oldalára. Az Evia medence ennek a kör alakú változata. A Korzika medence külső fóliája vintage kőmintás, tartozik hozzá vízsugár befúvó hátmasszírozáshoz, valamint mágneses víz alatti lámpák is.

Tovább a fémvázas medencékhez!