Univerzális világítás mindenhol

Vidd magaddal a fényt bárhová. A Seamaid No(t)mad lámpája egy hordozható, bárhol könnyen rögzíthető, tölthető, vezeték nélküli fényforrás. Ha veled van, mindenhol tudsz fényt csinálni, nincsenek határok.

Univerzális világítás mindenhol

Tölthető lámpa

A No(t)mad lámpa takarékos LED-ekkel világít vezeték nélkül, max 4-5 órán keresztül. USB kábellel tölthető hálózatról, laptopról, szivargyújtóról, mobil napelemről. Az első két alkalommal hagyja teljesen lemerülni a lámpát, majd töltse fel teljesen.

A francia tervezésű és gyártású No(t)mad lámpa minden európai szabványnak és előírásnak megfelel. Használata biztonságos.

Neve a „nomád” szóból ered, utalva arra, hogy a lámpa kiváló eszköz utazásokhoz, túrákhoz, sátras kalandokhoz, ahol jól jön egy megbízható, bárhová könnyen rögzíthető mobil fényforrás.

Legfőbb előnyök

Más mobil lámpákkal, videós lámpákkal, RGB fénycsövekkel ellentétben a No(t)mad 4-5 órán keresztül is képes világítani 200 lumen fényerővel. Emellett többféleképpen is rögzíthető és a töltése is egyszerűbb.

Teljesen vízálló lámpa

IP68-as szigetelésének köszönhetően 100% vízálló, így akár medencevilágításnak is használhatod. Mellékelt mágneses ellendarabjával egy mozdulat feltenni a puhafalú medence fólia oldalfalára.

medence világítás

Légy a fényteremtő!

Ha van egy No(t)mad lámpád bárhol tudsz fényt csinálni. Az elemlámpákkal ellentétben, ez könnyen tölthető, könnyű és egyszerűen rögzíthető:

  • mágneses ellendarabbal bármilyen szövet vagy fólia falra
  • csavarral bármilyen falfelületre rögzíthető
  • könnyedén felakasztható vagy felfűzhető bárhova a lyukak segítségével

Egyetlen gomb van rajta, amivel ki- és bekapcsolhatjuk. RGB lámpa esetén a programot és a színt választhatjuk ki vele.

Jól fog jönni nyárestékhez, szereléshez, sátrazáshoz, vitorlástúrákhoz, éjszakai erdei túrákhoz, kerti partikhoz, fémvázas medencékhez, gyerekpancsolókhoz, a kertben, a sufniban, a kempingben.

ledvilág

Hol kapható?

A No(t)mad lámpa fehér színben kapható RGB vagy fehér fényű kivitelben. Az RGB változat 7 különböző színnel és 3 beépített színprogrammal rendelkezik.

Az alábbi linken tudod megrendelni házhoz szállítással:

RGB: https://aqualing.hu/notmad-univerzalis-ujratolthet-c5-91-rgb-lampa-feher.html

Fehér: https://aqualing.hu/notmad-univerzalis-ujratolthet-c5-91-lampa-feher.html

Vagy kilenc üzletünk egyikében személyesen is megvásárolhatod: https://aqualing.hu/uzleteink

Technikai paraméterek:

  • Mérete: 120x120 mm
  • Akkumulátor: lítium-ion, nem cserélhető
  • Töltés: 400 ciklus
  • Működési idő: 4-5 óra
  • Fényerő: fehér 200 lm / RGB 100 lm
  • Teljesítmény: fehér 2 W / RGB 4 W