Új SUP-ok az Aqualing kínálatában

Új SUP-ok az Aqualing kínálatában

Úgy gondoljuk, hogy 2018-ban tovább növekszik majd az állva evezők tábora. A trendek azt mutatják, hogy egyre több tavunkon és folyónkon szerveznek SUP túrákat országszerte.

A felhasználók igényei egyre kifinomultabbak. Vásárlás előtt ma már tudatosan utánanéznek, melyik SUP deszka mit tud, milyen technológiára bízza rá az ember saját maga vagy gyermekei biztonságát, és a gondtalan vízi túrázás élményét.

Olyan deszkákat kerestünk, amik megfizethető árkategóriában a legtöbbet nyújtják a felhasználóknak. Választásunk végül a WATTSUP termékeire esett. Ezek a deszkák kiváló minőségű alapanyagokból készültek, stabilak, tartósak, könnyen kezelhetők, és nem utolsó sorban nagyon jól néznek ki.

A SUP deszkákat függőleges merevítők teszik stabillá és erőssé

A WATTSUP deszkákat drop-stitch technológia teszi stabillá és kellően merevvé. Ennek a lényege, hogy a deszka testében függőleges, rugalmas merevítők vannak, amik felfújt állapotban merevítik a deszkát, ami olyan hatású lesz, mint az öntött műanyag szörfdeszkák.

Az Aqualing-nél 5-féle SUP kapható 2018 tavaszától:

SAR 10

A csapat sportos tagja. Jól manőverezhető, akár hullámlovaglásra is alkalmas, stabil deszka. 15 cm vastag, 81 cm széles és 305 cm hosszú.

sar

 

ESPADON 11

A legbiztonságosabb SUP, emellett rendkívül gyors. 15 cm vastag, 81 cm széles és 335 cm hosszú.

espadon

MARLIN 12

Az elegáns túradeszka. Stabil, kényelmes SUP. 160 kg-ig terhelhető, ezzel a család legerősebb tagja. 15 cm vastag, 81 cm széles és 365 cm hosszú. Valóságos úszó platform.

marlin

SWORD 12.6

A család leggyorsabb tagja. Karcsú, 76 cm-es teste nyílként hasítja a vizet. 381 cm-es hossz és 15 cm vastagsága kényelmes hosszabb távú, intenzívebb tempójú túrákhoz. Különlegessége, hogy dupla rétegű drop-stitch erősítést terveztek bele.

sword

DELFINO 10.6

Stabil, főleg túrázásra tervezett SUP. 15 cm vastag, 80 cm széles és 320 cm hosszú test. Különlegessége, hogy rendelkezik szörf vitorla csatlakoztatási ponttal, így akár vitorlázhatunk is vele.

delfi

 

Mindegyik deszka pumpával, evezővel és hátitáskával együtt kapható. Az ülő/álló felület minden SUP-nál csúszásgátlós krokodilbőr. A deszkák elején gumipántok biztosítják csomagjaink rögzítését, és a deszkákra akár csatlakoztathatunk kajak ülést is.

Nézd meg a WATTSUP deszkákat webáruházunkban!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *