Csőtömítő folyadék 1 liter

Cikkszám:
LTF 010
28 000 Ft

 

A FIX A LEAK csőtömítő folyadék gyorsan, egyszerűen és betonbiztosan képes betömíteni mindenfajta rést, repedést, lyukadást - különösen a medencék, csövek és fürdők esetében megkerülhetetlen termék.

A FIX A LEAK egy több összetevőből álló anyag, melyet tulajdonképpen bármilyenanyagon található lyuk tömítésére fejlesztettek ki. Mindenfajta medencéhez, melegvízes fürdőhöz alkalmazható tekintet nélkül annak szerkezeti anyagára, pl. beton, üvegszálas, akril, fa, stb, továbbá ugyanolyan jól dolgozik a vegyszer a csővezetékrendszerek mindenfajta anyagában, pl. PVC, ABS, polimerek, vulkanizált műanyagok, réz, acél, stb. Az előírások szerint a szűrőt meg kell kerülni, ugyanis a FIX A LEAK egyedi kiterjedésre képes szálai elvesznek, hogyha az anyagot átengedjük a szűrőközegen. A FIX A LEAK szálak és többféle tömítő anyag keveréke, melyet ha átengedünk a szűrőn hatékonysága közel 90 %-al csökken.

A FIX A LEAK nagyon nehéz és amikor a vízbe tesszük elég gyorsan leülepedik a víztömeg legalsó pontjára. Annak érdekében, hogy a FIX A LEAK a réshez kerüljön, a vizet folyamatosan forgatni kell, továbbá az összes vizet el kell távolítani az ürítőből. A FIX A LEAK-et fel kell keverni a fenékről kefe vagy porszívó segítségével. Ajánlott a medence porszívót a legmélyebb ponton hagyni és a szíváshoz a szívó ágra csatlakoztatni.

A FIX A LEAK nem károsítja sem a medence belsejét sem a tartozékokat, melyek kapcsolatba kerülhetnek vele, illetve nem károsítja a szűrőt és a szűrőközeget sem, mikor kiszűrjük a vegyszert. A kiszűrt anyagot a homokszűrőből vissza kell mosni, és viszonylag könnyen ki lehet öblíteni a töltetből, DE elemekből, rácsról, csövekből, stb., hideg vízzel öblítjük ki.

Megjegyzés: Soha ne hagyjuk a töltetet vagy DE elemeket megszáradni mielőtt kitisztítanánk!

Felhasználandó mennyiség kiszámítása:


1 flakon (1,1 liter) vegyszer maximum 100 000 literes medence testen levő lyukak tömítésére alkalmas. Amennyiben a medencét vízcsere nélkül szokták használni a FIX A LEAK használata után, akkor nem ajánlott 1 flakon/1900 liter mennyiségnél több vegyszert használni, ha pedig erőteljesebb beavatkozás szükséges, akkor javasolt a víz cseréje használat előtt.

További információ
Cikkszám:LTF 010
Write Your Own Review
You're reviewing:Csőtömítő folyadék 1 liter
Osztályozás

Nincsenek kapcsolódó blogposztok