Fizetési feltételek

Áraink 27%-os ÁFÁ-t (általános forgalmi adót) tartalmaznak.

Termékeink vásárlása esetén több féle fizetési lehetőség közül választhat, ha az aqualing.hu webáruházban szeretne vásárolni:

Készpénzes/Bankkártyás fizetés (átvételkor) (jelenleg személyes átvételünk szünetel)

A termék átvételekor készpénzben vagy bankkártyával ki tudja fizetni a pénztárnál.

Online bankkártyás fizetés

Ha rendelkezik Visa vagy MasterCard kártyával, akkor az online vásárlás során felhasználhatja ezeket. Felhívjuk figyelmét, hogy minden kártyás vásárlás egy 24 órás biztonsági ellenőrzés tárgyát képezi, amely a kiszállítás idejét egy munkanappal késleltetheti. Csak az EU-n belül kibocsátott bankkártyákat fogadjuk el.

PayPal fizetés

A PayPal egy elektronikus fizetési mód, amelynek fiókjai úgy működnek, mint a normál bankszámlák. A tranzakciók azonnal létrejönnek, beleértve a fiókok közötti átutalást is. A PayPal fizetési móddal online webáruházak milliói közül rendelhet, és gyakran nevezik a Paypalt az Internet Bankjának.

Utánvétes fizetés

A kiszállított termék átvételekor a futárnak tudja átadni a vételárat készpénz formájában.

Előre utalás

A termék megrendelését követően automatikusan küldünk Önnek egy díjbekérőt. Az ezen található (és/vagy az emailben közölt) adatokkal megkezdheti a vételár kiegyenlítését banki utalás formájában. Miután pénzügyi osztályunk megerősíti a tranzakciót, engedélyezzük a rendelését és továbbítjuk logisztikai osztályunknak.

  • Bankfiók neve: MKB BANK Nyrt.
  • Bankfiók címe: 1056 Budapest, Váci u.38.
  • Számla neve: Aqualing Kft.
  • IBAN: HU 76 1030 0002 2012 9745 0000 3285
  • Pénznem: HUF
  • BIC/SWIFT kód: MKKB HU HB
  • Bankszámlaszám: 103000022012974500003285

Banki átutalással történő fizetéshez, kövesse a vásárláskor megadott e-mail címre küldött utasításokat. A megrendelés gyors feldolgozása érderében, kérjük ne feledje el a közleményben helyesen feltüntetni az általunk küldött rendelési számot.

Az átutalás feldolgozása 3 munkanap is lehet.