Gladiator Pro 10’6 felfújható sup deszka 323 x 81 x 12 cm

Cikkszám:
SUP 623
189 000 Ft

A csomagot 2-3 munkanap alatt szállítjuk házhoz!
Házhozszállítás információk

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írj egy üzenetet nekünk >>

Csomag visszaküldés és pénz visszafizetés.
Részletek az Ügyfélszolgálat oldalunkon.

ALL-ROUND PRÉMIUM DESZKA - Gladiator Pro 10’6

A korábban BL néven gyártott sorozat előnyeit új formába és dizájnba öntötték. A PRO SUP deszkák vastagsága 12 cm és 15 cm. Prémium all-round deszka, mely egyesíti magában a FUSION technológia általi merevséget, ellenállóságot az all-round deszkákra jellemző stabilitást és a Gladiator márka PRO sorozatának előnyeit. Könnyebb vízi túrákhoz akár tavakra, folyókra, tengerre egyaránt alkalmas. Max. 120 kg súlyú evezős számára.

Gldiator PRO SUP felfújás közben

 

Dupla rétegű XSTRONG technológiás PRO SUP-ok

 A magas minőségű PVC testet FUSION technológiával illesztették az 1000 denes drop stitch szövethez. Az élek 2020-tól dupla rétegű XSTRONG technológiájú erősítést kaptak. Ennek az újításnak köszönhetően a Gladiator PRO deszkák vékonyabbak, esztétikusabbak, egyben merevebbek és tartósabbak lettek. 

 

Gladiator PRO technológia

 

 

A Gladiator PRO egy minőségi SUP deszka rendkívüli külsővel. Maximális terhelhetősége 120 kg, rendkívül stabil és jól irányítható. A könnyű ergonomikus SUP evező javítja a deszka egyensúlyozását és csökkenti a néha megterhelő kétoldali evezésintenzitását. A deszka orrán található gumipántok a csomoagjaid rögzítéséhez nyújtanak segítséget.

 

Gladiátor PRO makró fotók

 

A csúszásgátló EVA borítású felület, melyet gyönyörű magenta színben készítettek tökéletes tapadást (tracking-et) biztosít. A Leash, vagy másnéven biztonsági póráz használatát erősen javasoljuk, hiszen bármikor jöhet egy erősebb hullám, vagy széllökés ami a vízbe lökhet. A Leash-t csatlakoztasd a rozsdamentes acélból készült gyűrűhöz, így ha vízbe esnél a deszkád egyből melletted lesz és nem fog elsodródni. 

10'6-os Gladiatár deszka felül nézetből

10'6-os Gladiatár deszka alsó nézetből

A Gladiator PRO egy minőségi SUP deszka rendkívüli külsővel. Maximális terhelhetősége 120 kg, rendkívül stabil és jól irányítható. Körvonala 10'6 x 32" x 4.75", keskenyebb középső résszel és szélesebb hátsó résszel rendelkezik, így a deszka nagyszerű csúszást biztosít nyugodtabb tavakon és tengereken, de még folyókon is. 

Gladiátor PRO kiegészítők

Kiegészítők - Gladiátor PRO tartozékok

Minden szett tartalmazza a felfújható deszkát, a BRAVO olasz gyártmányú kétirányú pumpát, a karbon/üvegszál evezőt, a biztonsági kötelet bokapánttal, 1 db US boxos szkeget, a javító készletet, illetve a nagyméretű, guruló hátizsákot. Ezek az újgenerációs technológiával készült modellek ellenállnak a vízfelszín alatt rejtőzködő kövek, kiálló sziklák által okozott sérüléseknek, így nem csak egynyári élményeket biztosítanak az evezősök számára. A SUP-ok 16 Psi felett már kellő merevséget és stabilitást nyújtanak. 26 Psi nyomásra fújva pedig már az epoxy deszkák keménységével vetekszenek. 

A gyártó 3 év jótállást vállal a SUP-okra.

 

Új! - Gladiator Pro 10'6 Unboxing videó!

Ügyeletes SUP szakértőnk bemutatja nektek a deszkát, valamint elsőként bontja ki a csomagot. Hogy néz ki a SUP deszka élőben? Milyen kiegészítőket tartalmaz pontosan? Mindent megmutatunk!

Technikai adatok - Gladiator Pro 10’6 felfújható sup deszka 323 x 81 x 12 cm

 

 • Kíváló tapadás
 • Anyaga: Double Layer Fusion technológia, csúszásgátló EVA borítás
 • Könnyű szerkezet
 • karbon/üvegszál evező
 • Professzionális nagyméretű, guruló hátizsákot
 • Kétirányú kézi pumpa
 • Széles csúszásgátló felület
 • BRAVO olasz gyártmányú kétirányú pumpa
 • Bungee hevederek, gumikötelek a rakomány szállítására
 • Rozsdamentes acél gyűrű a a biztonsági pórázhoz (Leash)
 • Levehető US boxos szkeget
 • Fogantyú a könnyebb szállításhoz
 • Deszka méretei: 323 x 81 cm
 • Deszka vastagsága: 12 cm
 • Maximális nyomás: 26 psi / Ajánlot PSI: 17-18
 • Térfogat: 240 liter

 

További információ
Cikkszám:SUP 623
Hosszúság323 cm
Szélesség81 cm
Vastagság12 cm
Max. Teherbírás120 kg
Max. Nyomás26 PSI
Write Your Own Review
You're reviewing:Gladiator Pro 10’6 felfújható sup deszka 323 x 81 x 12 cm
Osztályozás

No Related Posts