Gladiator Pro 11’4 felfújható sup deszka 347 x 81 x 12 cm

Cikkszám:
SUP 627
205 000 Ft

 

A felfújható kivitelű Gladiator Pro túra SUP deszkát haladó evezősöknek ajánlunk. Magas minőségű, megerősített drop stitch szövet és a Fusion technológiájú illesztések garantálják, hogy pehelykönnyű tömege mellett is extraerős, könnyen irányítható és szupertartós legyen ez a profiknak szánt SUP deszka.

A legkedvezőbb ár/érték arányú túra SUP a PRO sorozatban. Kifejezetten vízitúrázók vagy olyan evezősök számára, akik nem szeretnének egy alapmodellel kezdeni. Formai kialakítása, merevséget biztosító szerkezete, könnyű irányíthatósága, kis súlya és magas minőségű kiegészítői miatt akár hosszabb vízi túrákra is alkalmassá teszi. Max. 120 kg súlyú evezős számára A korábban BL néven gyártott sorozat előnyeit új formába és dizájnba öntötték. A PRO SUP deszkák vastagsága 12 / 15 cm-es szokott lenni.

Gladiator PRO életkép

Dupla rétegű XSTRONG technológiás PRO SUP-ok

A magas minőségű PVC testet FUSION technológiával illesztették az 1000 denes drop stitch szövethez. Az élek 2020-tól dupla rétegű XSTRONG technológiájú erősítést kaptak. Ennek az újításnak köszönhetően a Gladiator PRO deszkák vékonyabbak, esztétikusabbak, egyben merevebbek és tartósabbak lettek. 

 

Gladiator PRO technológia

 

 

A Gladiator PRO egy minőségi SUP deszka rendkívüli külsővel. Maximális terhelhetősége 120 kg, rendkívül stabil és jól irányítható. A könnyű ergonomikus SUP evező javítja a deszka egyensúlyozását és csökkenti a néha megterhelő kétoldali evezésintenzitását. A deszka orrán található gumipántok a csomoagjaid rögzítéséhez nyújtanak segítséget.

 

Gladiátor PRO makró fotók

 

A csúszásgátló EVA borítású felület, melyet gyönyörű magenta színben készítettek tökéletes tapadást (tracking-et) biztosít. A Leash, vagy más néven biztonsági póráz használatát erősen javasoljuk, hiszen bármikor jöhet egy erősebb hullám, vagy széllökés ami a vízbe lökhet. A Leash-t csatlakoztasd a rozsdamentes acélból készült gyűrűhöz, így ha vízbe esnél a deszkád egyből melletted lesz és nem fog elsodródni. 

10'6-os Gladiatár deszka felül nézetből

10'6-os Gladiatár deszka alsó nézetből

A Gladiator PRO egy minőségi SUP deszka rendkívüli külsővel. Maximális terhelhetősége 120 kg, rendkívül stabil és jól irányítható. Körvonala 11'4 x 32" x 4.75", keskenyebb középső résszel és szélesebb hátsó résszel rendelkezik, így a deszka nagyszerű csúszást biztosít nyugodtabb tavakon és tengereken, de még folyókon is. 

Gladiátor PRO kiegészítők

Kiegészítők - Gladiátor PRO tartozékok

Minden szett tartalmazza a felfújható deszkát, a BRAVO olasz gyártmányú kétirányú pumpát, a karbon/üvegszál evezőt, a biztonsági kötelet bokapánttal, 1 db US boxos szkeget, a javító készletet, illetve a nagyméretű, guruló hátizsákot. Ezek az újgenerációs technológiával készült modellek ellenállnak a vízfelszín alatt rejtőzködő kövek, kiálló sziklák által okozott sérüléseknek, így nem csak egynyári élményeket biztosítanak az evezősök számára. A SUP-ok 16 Psi felett már kellő merevséget és stabilitást nyújtanak. 26 Psi nyomásra fújva pedig már az epoxy deszkák keménységével vetekszenek. 

A gyártó 3 év jótállást vállal a SUP-okra.

 

Technikai adatok - Gladiator Pro 11’4 felfújható sup deszka 347 x 81 x 12 cm

 

 • Kíváló tapadás
 • Anyaga: Double Layer Fusion technológia, csúszásgátló EVA borítás
 • Könnyű szerkezet
 • karbon/üvegszál evező
 • Professzionális nagyméretű, guruló hátizsákot
 • Kétirányú kézi pumpa
 • Széles csúszásgátló felület
 • BRAVO olasz gyártmányú kétirányú pumpa
 • Bungee hevederek, gumikötelek a rakomány szállítására
 • Rozsdamentes acél gyűrű a a biztonsági pórázhoz (Leash)
 • Levehető US boxos szkeget
 • Fogantyú a könnyebb szállításhoz
 • Deszka méretei: 347 x 81 cm
 • Deszka vastagsága: 12 cm
 • Maximális nyomás: 26 psi / Ajánlott PSI: 17-18
 • Térfogat: 250 liter

 

További információ
Cikkszám:SUP 627
Hosszúság347 cm
Szélesség81 cm
Vastagság12 cm
Max. teherbírás120 kg
Max. nyomás26 PSI
Write Your Own Review
You're reviewing:Gladiator Pro 11’4 felfújható sup deszka 347 x 81 x 12 cm
Osztályozás

Nincsenek kapcsolódó blogposztok