Gladiator Pro 12’6 felfújható sup deszka 384 x 81 x 15 cm

Cikkszám:
SUP 629
227 000 Ft

 

A felfújható kivitelű Gladiator Pro túra SUP deszkát profi túraevezősöknek ajánlunk. Magas minőségű, megerősített drop stitch szövet és a Fusion technológiájú illesztések garantálják, hogy pehelykönnyű tömege mellett is extraszilárd, könnyen irányítható és szupertartós legyen ez a profiknak szánt SUP deszka.

Profi túra SUP a PRO sorozat minden előnyével. Méreteit a gyártó úgy alakította ki, hogy figyelembe vette az egy-egy hosszabb túra során felmerülő igényeket (pl. dupla méretű csomag rögzítési felület, áramvonalas forma a könnyebb örvényleválás érdekében, nagy teherbírás, gyorsabb tempó). Max. 150 kg súlyú evezős számára. A korábban BL néven gyártott sorozat előnyeit új formába és dizájnba öntötték. A PRO SUP deszkák vastagsága 12 / 15 cm-es szokott lenni.

Gladiator Pro SUP deszkák

Dupla rétegű XSTRONG technológiás PRO SUP-ok

A magas minőségű PVC testet FUSION technológiával illesztették az 1000 denes drop stitch szövethez. Az élek 2020-tól dupla rétegű XSTRONG technológiájú erősítést kaptak. Ennek az újításnak köszönhetően a Gladiator PRO deszkák vékonyabbak, esztétikusabbak, egyben merevebbek és tartósabbak lettek. 

 

Gladiator PRO technológia

 

 

A Gladiator PRO egy minőségi SUP deszka rendkívüli külsővel. Maximális terhelhetősége 150 kg, rendkívül stabil és jól irányítható. A könnyű ergonomikus SUP evező javítja a deszka egyensúlyozását és csökkenti a néha megterhelő kétoldali evezésintenzitását. A deszka orrán található gumipántok a csomoagjaid rögzítéséhez nyújtanak segítséget.

 

Gladiátor PRO makró fotók

 

A csúszásgátló EVA borítású felület, melyet gyönyörű magenta színben készítettek tökéletes tapadást (tracking-et) biztosít. A Leash, vagy másnéven biztonsági póráz használatát erősen javasoljuk, hiszen bármikor jöhet egy erősebb hullám, vagy széllökés ami a vízbe lökhet. A Leash-t csatlakoztasd a rozsdamentes acélból készült gyűrűhöz, így ha vízbe esnél a deszkád egyből melletted lesz és nem fog elsodródni. 

10'6-os Gladiatár deszka felül nézetből

10'6-os Gladiatár deszka alsó nézetből

A Gladiator PRO egy minőségi SUP deszka rendkívüli külsővel. Maximális terhelhetősége 150 kg, rendkívül stabil és jól irányítható. Körvonala 12'6 x 32" x 6", keskenyebb középső résszel és szélesebb hátsó résszel rendelkezik, így a deszka nagyszerű csúszást biztosít nyugodtabb tavakon és tengereken, de még folyókon is. 

Gladiátor PRO kiegészítők

Kiegészítők - Gladiátor PRO tartozékok

Minden szett tartalmazza a felfújható deszkát, a BRAVO olasz gyártmányú kétirányú pumpát, a karbon/üvegszál evezőt, a biztonsági kötelet bokapánttal, 1 db US boxos szkeget, a javító készletet, illetve a nagyméretű, guruló hátizsákot. Ezek az újgenerációs technológiával készült modellek ellenállnak a vízfelszín alatt rejtőzködő kövek, kiálló sziklák által okozott sérüléseknek, így nem csak egynyári élményeket biztosítanak az evezősök számára. A SUP-ok 16 Psi felett már kellő merevséget és stabilitást nyújtanak. 26 Psi nyomásra fújva pedig már az epoxy deszkák keménységével vetekszenek. 

A gyártó 3 év jótállást vállal a SUP-okra.

 

Technikai adatok - Gladiator Pro 12’6  felfújható sup deszka 384 x 81 x 15 cm

 

 • Kíváló tapadás
 • Anyaga: Double Layer Fusion technológia, csúszásgátló EVA borítás
 • Könnyű szerkezet
 • karbon/üvegszál evező
 • Professzionális nagyméretű, guruló hátizsákot
 • Kétirányú kézi pumpa
 • Széles csúszásgátló felület
 • BRAVO olasz gyártmányú kétirányú pumpa
 • Bungee hevederek, gumikötelek a rakomány szállítására
 • Rozsdamentes acél gyűrű a a biztonsági pórázhoz (Leash)
 • Levehető US boxos szkeget
 • Fogantyú a könnyebb szállításhoz
 • Deszka méretei: 384 x 81 cm
 • Deszka vastagsága: 15 cm
 • Maximális nyomás: 26 psi / Ajánlott PSI: 17-18
 • Térfogat: 330 liter

 

További információ
Cikkszám:SUP 629
Hosszúság384 cm
Szélesség81 cm
Vastagság15 cm
Max. teherbírás150 kg
Max. nyomás26 PSI
Write Your Own Review
You're reviewing:Gladiator Pro 12’6 felfújható sup deszka 384 x 81 x 15 cm
Osztályozás

Nincsenek kapcsolódó blogposztok