Házhozszállítás

Gyors és kedvezményes házhozszállítás az Aqualing.hu-tól!

 

A házhozszállításban a GLS és SFL futárszolgálat a partnereink, akik az egész ország területére a megrendelés követő várhatóan 2-7 munkanapon belül viszik ki a termékeket.

40 kg alatti kiszállításokat a GLS futárszolgálat és SFL végzi, melynél az utánvétes fizetési mód bankkártyával és készpénzzel is lehetséges.

40 kg feletti szállítás esetén a kiszállítást az SFL futárszolgálat végzi,melynél az utánvétes fizetési mód bankkártyával és készpénzzel is lehetséges.

Speciális szállítást igénylő termékek, 40 kg felett:

  • Fémfalas családi medencék
  • Fémfalas kombi medencék
  • Fa / WPC medencék
  • Bestway medencék közül a 40 kg feletti termékek (366 x 100 cm-es már 40 kg feletti termék)
  • Masszázsmedencék egyes modelljei
  • 305 / 366 cm-es trambulinok
  • Hőszivattyúk (kivétel a Mini változatok)
  • Szolárzuhanyok

 

Minden esetben a KOSÁR oldalon feltüntetjük az aktuális és pontos szállítási díjat! Előre meghatározott időpontra sajnos nem tudunk szállítani!

Amennyiben a megadott szállítási címen a futár nem talál senkit, telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot időpont egyeztetése céljából. Abban az esetben, ha a futár Önt többszöri próbálkozásra sem tudja elérni, s az időpont egyeztetés meghiúsul, úgy megrendelését nem tudjuk teljesíteni, azt meghiúsult tranzakcióként töröljük az élő rendelések közül. Ha a vásárlás ellenértékét megrendeléskor online már kifizette, akkor a fizetett összeget visszautaljuk bankszámlájára.

A szállításból eredő hibákat és sérüléseket átvételkor a Megrendelőnek kell ellenőriznie. A szállításból eredő hibákért az Aqualing Kft. nem vállal felelősséget.

 

Garancia

Reklamációt, kérdéseit, javaslatait az alábbi menüpontban küldheti el: Ügyfélszolgálat (aqualing.hu)

Elállás esetén a terméket központi irodánkan vesszük át, cím: 1117 Budapest, Hunyadi János út 4. Aqualing Kft.

Internetes vásárlás esetén 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben a termék visszajuttatásának költsége a Megrendelőt terheli. A vásárlás összegét minden esetben átutalással fizetjük vissza, a termék beérkezésétől számított 14 naptári napon belül. Fontos tudni, hogy a kiszállítás díja nem kerül visszatérítésre, és a teljes vételár is csak akkor, ha visszaszolgáltatott termék sérülésmentes, hiánytalan csomagolású. Ennek jogi hátteréről bővebben olvashat a Jogi nyilatkozatban.

Hogyan vásárolhatok az aqualing.hu medenceáruházban?