Himalájai sótégla

Cikkszám:
GGK 041
3 800 Ft

A csomagot várhatóan 4 munkanap alatt szállítjuk házhoz!
Házhozszállítás információk

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írjon egy üzenetet nekünk >>

Csomag visszaküldés és pénz visszafizetés.
Részletek az Ügyfélszolgálat oldalunkon.

 

A sótéglát izzó parázsra, sütőbe, vagy gázégőre helyezve felhevíthetjük, és a forró sótömbön különféle ételeket, pl. halat, csirkét, steaket, zöldségeket lehet grillezni. A sótégla anyagából adódan jól tartja a hőt, így az elkészült ételt rajta hagyva könnyű melegen tartani.
A húst, halat, zöldséget érdemes kisebb méretre vágni, egyszerre több elfér a téglán/csempén.

Akik nem használtak még himalája sótéglát, csirkemell filével vagy lazac szeletekkel próbálják ki először a rajta való sütést. Célszerű ujjnyi vastag szeleteket vágni, így lesz ideális a hús sótartalma. Az ételeket külön ne sózzuk be. A sótéglán való sütéskor az étel mindkét oldala érintkezzen a sótéglával. A sótéglát nem kell beolajozni, a hús, a zöldség vagy a hal sütés után könnyedén leválik róla.
Fontos, hogy először hevítsük fel a sótéglát és csak a felforrósodása után tegyük rá az ételt!
A sótégla antibakteriális, így semmilyen tisztítószerre nincs szükség a tisztításához. Használat után egyszerűen, enyhén vizes ronggyal könnyedén megtisztítható.

A himalája sótégla használható sütőlapon, gázon, a sütőben, vagy a kerti grillezéshez a grillrácsra, vagy faszén fölé téve. Közvetlenül a tűzbe lehetőleg ne tegyük.

Mérete: 10 x 2 x 20 cm

További információ
Cikkszám:GGK 041
Garancia1 év
Write Your Own Review
You're reviewing:Himalájai sótégla
Osztályozás

Nincsenek kapcsolódó blogposztok