WPC medencék

WPC medence

A WPC medence vagy más néven kompozit medence előre gyártott fa műanyag kompozit panelekből készül. A WPC burkolat semmilyen kezelést nem igényel, maximálisan időjárásálló, így a WCP medencék vízzel együtt téliesíthetők. Tartós és elegáns kerti medence típus gépészettel együtt.
Megtekintés Rács Táblázat

2 termékek

per page
Csökkenő sorrendbe
  1. Pontaqua WPC medence szett négyszögletes 6,06 x 3,26 x 1,24 m FFA 918
    Pontaqua WPC medence szett négyszögletes 6,06 x 3,26 x 1,24 m
    4 422 000 Ft
  2. Pontaqua WPC medence szett kerek 4,1m x 1,24m FFA 914
    Pontaqua WPC medence szett kerek 4,1m x 1,24m
    2 354 000 Ft
Megtekintés Rács Táblázat

2 termékek

per page
Csökkenő sorrendbe

WPC kompozit medence felépítése

A WPC medencék alapja egy acélszerkezet, aminek függőleges tartórúdjai közé kell a WPC paneleket belecsúsztatni. Az oldalfalat felülről egy szintén WPC perem takarja. Belül egy akasztó profilos UV-fólia béleli a medencét. A WPC medence vize homokszűrős vízforgató rendszerrel keringethető, a fali átvezetőkön keresztül.

A WPC medence föld felett, félig földbe süllyesztve vagy teljesen földbe süllyesztve is telepíthető. A telepítés módja változik a környezeti tényezőktől, ezért érdemes szakemberrel konzultálni előtte.

műanyag medencék, kompozit medence,

Mi a WPC?

A WPC (wood plastic composite), egy kevert, formára préselt anyag, ami kimagaslóan ellenálló a környezeti hatásoknak és az időjárásnak, ezért népszerű teraszburkoló anyagként régóta használják. Az ebből készült medencetest hasonlóan tartós. Nem műanyag medence, de nem is fa, hanem a kettő ügyes keveréke olyan adalékokkal, amik kihasználják a két összetevő előnyeit, és ellensúlyozzák a hátrányait.

fa műanyag, wpc medence

A WPC medencékről itt írtunk bővebben.