WPC medencék

WPC medence

A WPC medence vagy más néven kompozit medence előre gyártott fa műanyag kompozit panelekből készül. A WPC burkolat semmilyen kezelést nem igényel, maximálisan időjárásálló, így a WCP medencék vízzel együtt téliesíthetők. Tartós és elegáns kerti medence típus gépészettel együtt.
Megtekintés Rács Lista

1 elem

per page
Növekvő sorrendbe
  1. Pontaqua WPC medence szett ovális 6,64 x 3,86 x 1,24 m FFA 916
    Pontaqua WPC medence szett ovális 6,64 x 3,86 x 1,24 m
    2 413 000 Ft
Megtekintés Rács Lista

1 elem

per page
Növekvő sorrendbe

WPC kompozit medence felépítése

A WPC medencék alapja egy acélszerkezet, aminek függőleges tartórúdjai közé kell a WPC paneleket belecsúsztatni. Az oldalfalat felülről egy szintén WPC perem takarja. Belül egy akasztó profilos UV-fólia béleli a medencét. A WPC medence vize homokszűrős vízforgató rendszerrel keringethető, a fali átvezetőkön keresztül.

A WPC medence föld felett, félig földbe süllyesztve vagy teljesen földbe süllyesztve is telepíthető. A telepítés módja változik a környezeti tényezőktől, ezért érdemes szakemberrel konzultálni előtte.

műanyag medencék, kompozit medence,

Mi a WPC?

A WPC (wood plastic composite), egy kevert, formára préselt anyag, ami kimagaslóan ellenálló a környezeti hatásoknak és az időjárásnak, ezért népszerű teraszburkoló anyagként régóta használják. Az ebből készült medencetest hasonlóan tartós. Nem műanyag medence, de nem is fa, hanem a kettő ügyes keveréke olyan adalékokkal, amik kihasználják a két összetevő előnyeit, és ellensúlyozzák a hátrányait.

fa műanyag, wpc medence