A kosárban: 0 termék
bejelentkezés | regisztráció
Hírlevél
GYIK.
vásárlási információ
vízkezelési útmutató
téliesítési útmutató
---- ÚJDONSÁGAINK ----
---- AKCIÓK ----
Magyar Uszodatechnikai Egyesület APSP

Cégtörténet

Üdvözlünk az oldalunkon!
 
Az Aqualing Kft. 1991 óta Magyarország meghatározó medence szakáruháza. Medenceépítő családi vállalkozásként indította el Sápi Miklós és felesége Judit, valamint két fiuk, Sápi István és Sápi Tamás. Az Aqualing idővel kereskedőcéggé alakult át, és ma az ország egyik legnagyobb készmedence, medence gépészet és karbantartó eszköz forgalmazója.
 
 
Sápi István, Sápi Mikós és Sápi Tamás (balról jobbra), 2002
Fotó: Hartyányi Norbert
 
Az Aqualing saját vegyszergyárral rendelkezik, ahol kiváló minőségű medencevegyszer családot fejleszt és gyárt. A Pontaqua az Aqualing saját márkája, ami alatt kész medencéit, gépészeti elemeit, karbantartó eszközeit és vegyszereit forgalmazza. A Pontaquáról itt olvashatsz bővebben.
 
 
Pontaqua vegyszercsalád az Aqualing egyik üzletében
 
Az Aqualing kínálata az évek során több irányba is bővül. Bekerültek a szortimentbe a kerti berendezések, felfújható vízi járművek, játékok és strandcikkek.
 
Jelenleg, országosan hét kiskereskedelmi szaküzlettel rendelkezik, valamint két leányvállalattal. A romániai cég egy nagyváradi bolttal, a szerb leányvállalat pedig egy belgrádi és egy újvidéki üzlettel szolgálja ki a külföldi vásárlókat, viszonteladókat.
 
Az aqualing.hu webáruházban az összes termék egész évben elérhető, házhozszálítással az ország egész területére.
 
Az Aqualing Kft másik nagy márkaneve a DekorTrend, ami szeptembertől januárig műfenyőkkel, LED fényfüzérekkel és karácsonyi dekorációk forgalmazásával foglalkozik. Az Aqualing medenceáruházai ilyenkor átalakulnak karácsonyi üzletekké, sőt valóságos műfenyőerdőkké. A medence karbantartáshoz szükséges termékek természetesen ebben az időszakban is elérhetők a boltokban.
 
Az Aqualing dinamikusan fejlődik, és legfőbb célja minél jobb minőségű termékeket eljuttatni minél több emberhez, a lehető legjobb áron. Az Aqualing mind a mai napig 100%-ban magyar kézben, a Sápi család tulajdonában van.
 
 
 

ügyfélszolgálat
adatvédelmi nyilatkozat
2018: Aqualing Uszodatechnika

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
webgalamb