Pontaqua ZLT 25 Sóbontó 25m3-ig

Cikkszám:
TKB 864
167 999 Ft

Óriási választék: több mint 200 medence

Várható kiszállítás: 3-7 munkanap

 

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Szakértői segítség üzleteinkben

 

A Pontaqua ZLT sóbontó kifejezetten kompakt dizájnnal rendelkező készülék, mely környezetbarát és hatékony módon fertőtleníti medencéjét. A sóbontó cella áttetsző, színes LED-fény jelzi benne a benne a medence sószintjét a víz hőfokától függően. A vezérlő közvetlenül a cella egységben található. A berendezés 1,5 g/l-es sókoncentrációnál már működik.

A kompakt formatervezésnek köszönhetően kevés helyigénnyel rendelkezik, könnyen szerelhető, üde színfoltja gépészeti aknának. Külön áramláskapcsoló vezérli a működését, a klóradagolást automatikusan szabályozza a medencetakaró helyzetétől és a víz hőfokától függően. 

A cellák lerakódásmentességét a polaritásváltás funkció biztosítja. Ezért a termék egész évben haszálható.

Földfeletti telepítéshez alkalmas külön csatlakozókat tartalmaz 32/38 mm-es csövekhez. A Pontaqua ZLT sóbontó automatikusan tisztítja a cellát a polaritás megfordításával, így minimális a karbantartási igénye.

Pontaqua ZLT 25 Sóbontó 25 m3-ig

  • hőfok függvényében változó klórtermelés
  • beállítható a medence fedés
  • átlátszó világító sóbontó cella ház
  • 10-25 m³-es medence méretig

A Pontaqua ZLT 25 m3-es medencéig használható, viszont ebben a tartományban a legtöbbet nyújtja a piacon. Listaáron is csak bruttó 191.000 Ft-ba kerül, amivel lényegesen kedvezményesebb, mint az összes hasonló kategóriájú professzionális sóbontó készülék.

További információ
Cikkszám:TKB 864
Write Your Own Review
You're reviewing:Pontaqua ZLT 25 Sóbontó 25m3-ig
Osztályozás

Nincsenek kapcsolódó blogposztok