Aqualing medence áruház logo

Bemutatkozik az Aqualing Kft.

 
Az Aqualing Kft. 1991 óta Magyarország meghatározó medence szakáruháza. Medenceépítő családi vállalkozásként indította el Sápi Miklós és felesége Judit, valamint két fiuk, Sápi István és Sápi Tamás. Az Aqualing idővel kereskedőcéggé alakult át, és ma az ország egyik legnagyobb készmedence, medence gépészet és karbantartó eszköz forgalmazója. A cég alapításáról és a tulajdonosokról a Forbes is írt egy portrécikket 2020-ban.
 
Sápi Miklós AqualingSápi Judit és Sápi Miklós (Fotó: Forbes)
 
Az Aqualing saját vegyszergyárral rendelkezik, ahol kiváló minőségű medencevegyszer családot fejleszt és gyárt. A Pontaqua az Aqualing saját márkája, ami alatt kész medencéit, gépészeti elemeit, karbantartó eszközeit és vegyszereit forgalmazza.
 
Az Aqualing kínálata az évek során több irányba is bővül. Bekerültek a szortimentbe a felfújható vízi járművek, játékok, supok, kerti élmény elemek, strandcikkek, kerti dekor világítások, túracikkek.
 
Jelenleg országosan nyolc kiskereskedelmi szaküzlettel rendelkezik, valamint két leányvállalattal. A romániai cég egy nagyváradi bolttal, a szerb leányvállalat pedig egy belgrádi és egy újvidéki üzlettel szolgálja ki a helyi vásárlókat, viszonteladókat.

Az Aqualing Kft. 2021-ben ünnepelte alapításának 30. évfordulóját!

 
Aqualing medenceáruház
Aqualing központi iroda és raktár Budapesten
 
Az aqualing.hu webáruházban az összes termék egész évben elérhető, házhozszálítással az ország egész területére.
 
Az Aqualing Kft másik fontos márkája a DekorTrend, ami októbertől januárig műfenyőkkel, LED fényfüzérekkel és karácsonyi dekorációk forgalmazásával foglalkozik. Az Aqualing medenceáruházai ilyenkor átalakulnak karácsonyi üzletekké. A medence karbantartáshoz szükséges alapvető termékek természetesen ebben az időszakban is elérhetők a boltokban.
 
Az Aqualing dinamikusan fejlődik, és legfőbb célja minél jobb minőségű termékeket eljuttatni minél több emberhez, a lehető legjobb áron. Az Aqualing mind a mai napig 100%-ban magyar kézben, a Sápi család tulajdonában van.