Hogyan vásárolhatok az aqualing.hu medenceáruházban?

 

5. Szállítás

A házhozszállításban a GLS futárszolgálat a partnerünk, akik az egész ország területére a megrendelés követő 2-3 munkanapon belül viszik ki a termékeket. A csomagokat reggel 8 és este 6 között kézbesítik.

Szállítási díjak:

0 - 5 kg között: 990 Ft

5 - 20 kg között: 1590 Ft

20 - 30 kg között: 1790 Ft

30 - 40 kg között: 1990 Ft

40 - 100 kg között: 5000 Ft

100 - 600 kg között: 9290 Ft

Amennyiben a megadott szállítási címen a futár nem talál senkit, telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot időpont egyeztetése céljából. Abban az esetben, ha a futár Önt többszöri próbálkozásra sem tudja elérni, s az időpont egyeztetés meghiúsul, úgy megrendelését nem tudjuk teljesíteni, azt meghiúsult tranzakcióként töröljük az élő rendelések közül. Ha a vásárlás ellenértékét megrendeléskor online már kifizette, akkor a fizetett összeget visszautaljuk bankszámlájára.

A szállításból eredő hibákat és sérüléseket átvételkor a Megrendelőnek kell ellenőriznie. A szállításból eredő hibákért az Aqualing Kft nem vállal felelősséget.

6. Garancia

Reklamációt, kérdéseit, javaslatait az ugyfelszolgalat@aqualing.hu email címen fogadjuk.

Elállás esetén a terméket központi irodánkan vesszük át, cím: 117 Budapest, Hunyadi János út 4. Aqualing Kft.

Internetes vásárlás esetén 15 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól. Ebben az esetben a termék visszajuttatásának költsége a Megrendelőt terheli. A vásárlás összegét minden esetben átutalással fizetjük vissza, a termék beérkezésétől számított 30 naptári napon belül. Fontos tudnod, hogy a kiszállítás díja nem kerül visszatérítésre, és a teljes vételár is csak akkor, ha visszaszolgáltatott termék sérülésmentes, hiánytalan csomagolású. Ennek jogi hátteréről bővebben olvashat a Jogi nyilatkozatban.