Hogyan vásárolhatok az aqualing.hu medenceáruházban?

 

Házhozszállítás

A házhozszállításban a GLS futárszolgálat a partnerünk, akik az egész ország területére a megrendelés követő 2-3 munkanapon belül viszik ki a termékeket. A csomagokat reggel 8 és este 6 között kézbesítik.

Szállítási díjak:

  • 0 - 5 kg között: 990 Ft
  • 5 - 20 kg között: 1590 Ft
  • 20 - 30 kg között: 1790 Ft
  • 30 - 40 kg között: 1990 Ft
  • 40 - 100 kg között: 5000 Ft
  • 100 - 600 kg között: 9290 Ft

Amennyiben a megadott szállítási címen a futár nem talál senkit, telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot időpont egyeztetése céljából. Abban az esetben, ha a futár Önt többszöri próbálkozásra sem tudja elérni, s az időpont egyeztetés meghiúsul, úgy megrendelését nem tudjuk teljesíteni, azt meghiúsult tranzakcióként töröljük az élő rendelések közül. Ha a vásárlás ellenértékét megrendeléskor online már kifizette, akkor a fizetett összeget visszautaljuk bankszámlájára.

A szállításból eredő hibákat és sérüléseket átvételkor a Megrendelőnek kell ellenőriznie. A szállításból eredő hibákért az Aqualing Kft nem vállal felelősséget.

 

Személyes átvétel

A megrendelt termékeket személyesen a Központi raktárunkban lehet átvenni a megrendelést követő első munkanap.

A személyes átvétel lehetőségét csak előre kifizetett rendeléseknél tudjuk biztosítani, weboldalunkon a Paypal bankkártyás fizetést válassza. A fizetéshez nem szükséges Önnek Paypal fiókot létrehozni!

Címünk: 1117 Budapest, Hunyadi János út 4. (Aqualing Kft. - Központi iroda és raktár). Megrendelését személyesen munkanapokon: Hétfő - Péntek 8:00 - 15:30 között tudja átvenni.

A személyes átvétellel leadott rendeléseket később már nem tudjuk módosítani, így amennyiben változtatná rendelését, kérjük írjon nekünk az alábbi címre: korsolya@aqualing.hu , vagy hívjon a +36/70-380-7789 telefonszámon.

 

 

Garancia

Reklamációt, kérdéseit, javaslatait az ugyfelszolgalat@aqualing.hu email címen fogadjuk.

Elállás esetén a terméket központi irodánkan vesszük át, cím: 117 Budapest, Hunyadi János út 4. Aqualing Kft.

Internetes vásárlás esetén 15 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól. Ebben az esetben a termék visszajuttatásának költsége a Megrendelőt terheli. A vásárlás összegét minden esetben átutalással fizetjük vissza, a termék beérkezésétől számított 30 naptári napon belül. Fontos tudnod, hogy a kiszállítás díja nem kerül visszatérítésre, és a teljes vételár is csak akkor, ha visszaszolgáltatott termék sérülésmentes, hiánytalan csomagolású. Ennek jogi hátteréről bővebben olvashat a Jogi nyilatkozatban.