A kosárban: 0 termék
bejelentkezés | regisztráció
Hírlevél
GYIK.
vásárlási információ
vízkezelési útmutató
téliesítési útmutató
---- ÚJDONSÁGAINK ----
---- AKCIÓK ----
Magyar Uszodatechnikai Egyesület APSP

Szolgáltatások

Kiskereskedelem

Az Aqualing Medenceáruház 7 kiskereskedelmi üzletben és egy webáruházban forgalmazza terméket. Cégünk uszodatechnikai eszközöket, kész medencéket, strandcikkeket, nyári élménycikkeket, kerti berendezéseket és medencevegyszereket forgalmaz. Medence szaküzleteink listáját itt találja!

Nagykereskedelem

Az Aqualing Kft-nél lehetőség van nagykereskedelmi vásárlásra. Áruházláncok, webáruházak és kiskereskedelmi egységet partneri szerződés keretében tudnak kedvezményes áron, nagy tételben vásárolni. Ha viszonteladói partnerünk szeretne lenni, keresse kollégáinkat itt

Szerviz

A nálunk vásárolt termékekre garanciális és garancián túli szervizelésre is van lehetőség. Cégünk alkatrészraktárral, közvetlen gyártói kapcsolattal és saját szervizműhellyel rendelkezik. Kollégáink naprakész termékismerettel, és sok éves szervizes tapasztalattal várják vásárlóinkat. Szervizünknek az ugyfelszolgalat@aqualing.hu email címen tud üzenetet küldeni.

Vegyszergyártás

Az Aqualing Kft saját vegyszerüzemében több márka számára is készít uszodavegyszereket. Emellett partnereink számára lehetőség van folyadék, por, granulátum termékek bértöltésére, különböző kiszerelési egységekbe, akár csomagolóanyaggal együtt is. A bértöltésről bővebb információt a 06-1-206-56-00 / 148-as melléken kaphat.

Közfürdők ellátása

Cégünk több közfürdőnél működött közre a gépészet és a vegyszerkészlet kialakításánál. nagy teljesítményű uszodatechnikai eszközeink mellett egyedi igényeket is ki tudunk szolgálni széles beszállítói kapcsolatainkon keresztül. Medencevegyszereink a közfürdők szükségleteihez igazodva nagy kiszerelésben is elérhetők. Közfürdőkkel kapcsolatban Volák Attila projekt üzletágvezetőnket keresse az attila@aqualing.hu email címen.

Tanácsadás

Medence telepítéssel, gépészet kialakítással, vegyszerezéssel, karbantartással kapcsolatban bármikor felteheti kérdését szakértő kollégáinknak az ugyfelszolgalat@aqualing.hu e-mail címen. Emellett létrehoztuk a Medencetulajdonosok csoportját Facebookon, amihez bárki csatlakozhat, felteheti kérdéseit tapasztalt kivitelezőknek és szakértőknek, valamint megoszthatja tippjeit, bevált módszereit másokkal.


ügyfélszolgálat
adatvédelmi nyilatkozat
2018: Aqualing Uszodatechnika

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
webgalamb