A kosárban: 0 termék
bejelentkezés | regisztráció
Hírlevél
GYIK.
vásárlási információ
vízkezelési útmutató
téliesítési útmutató
---- ÚJDONSÁGAINK ----
---- AKCIÓK ----
Magyar Uszodatechnikai Egyesület APSP

Szolgáltatások

Az alábbi szolgáltatásokkal állunk Ügyfeleink rendelkezésére:

                                 

Medence téliesítés

Bizonyára elégetetten használta a nyári időszakban a medencéjét. A téli időszakra történő felkészítés elkerülhetetlen feltétele annak, hogy a következő szezonban is gondtalanul használhassa. Cégünk készséggel áll rendelkezésére ezen feladat megoldásában is:

A téliesítési csomagunk magába foglalja a medence peremének tisztítását, vegyi beállítását, a téli takaró felhelyezését, gépészeti egységeinek szakszerű elhelyezését is. Amennyiben nem rendelkeznek a medence klór tartalom és pH beállításához szükséges vegyszerekkel, valamint algaölő folyadékkal, természetesen ezekkel is állunk rendelkezésére.

A munkálatok ütemezése miatt kérjük időben a  70-380-77-87-es telefonszámon, vagy a judit@aqualing.hu e-mail címen jelezzék igényüket.


 Medenceépítés, felújítás, műszaki tanácsadás 

A cég tulajdonosi köre jelentős részben műszaki végzettséggel rendelkezik. Ez önmagában is biztosíték arra, hogy a cég tervező munkája minden igényt kielégít. Birtokában vagyunk az európai és amerikai szakirodalomnak, ezen kontinensek tervezési és építési tapasztalatainak. Minden építésre felvállalt medencét előtte műszakilag megtervezünk. A kivitelezés tervek alapján történik. Ennek következtében a cég dokumentációs rendszerében bármikor megtalálható egy korábban épített medencének a kiviteli terve. Ez jelentős és pótolhatatlan segítség amennyiben átalakításra vagy korszerűsítésre kerül sor. 

Minden cégünk által felvállalt családi medencének első lépésként elkészítjük az engedélyezési dokumentációját. Ennek során tekintettel vagyunk az érvényes településekre vonatkozó rendeletekre, alkalmazzuk a ma ismert technikai vívmányokat és tapasztalatokat. Ennek bizonyítékául szolgálhat az a tény, hogy Magyarországon az Aqualing vezette be a műanyag paneles, fóliás medencéket, a lőtt beton technológiát, és a kőgyémánt burkolati rendszert.Külön megrendelésre készítünk önállóan uszodagépészeti és építészeti terveket, azonban jellemzően cégünk nem működik tervező irodaként. A közfürdők esetén a vállalkozás minden esetben megelőzi a tervek alapos átnézése, és ha szükséges, azok kiegészítése, módosítása. Ahol a tervező munkája mellet felismerhető az Aqualing Kft. műszaki tudása is. Az általunk épített medencéknek jelentős részénél cégünk végzi a rendszeres karbantartást. Közel 100 medencénél végezzük el a szakszerű téliesítést és tavasziasítást. 

Erre az Aqualing Kft.-nek egyedülálló, kidolgozott rendszere van. Közfürdők, iskolai és szállodai medencék részére, az Aqualing vegyszerágazata nagy mennyiségben szállít uszodavegyszereket. Ezzel összefüggésben jelen vagyunk ezen medencék karbantartásában is, mivel tanácsaink és közreműködésünk alapján ezen cégeknél segítséget nyújtunk a megfelelő karbantartás beindítására illetve fenntartására. Cégünk már meglévő, de elöregedett, korszerűtlenné vált, de még menthető állapotban lévő medencék újjáélesztését is vállalja, legyen szó a medence testről, vagy a komplett uszodagépészetről. 

 Gépészet, gépészeti egységek javítása

Az uszodagépészet egyik legjelentősebb része a szivattyú. Ezek működésén múlik az úszómedence vizének megfelelő állapota. Vízforgatás nélkül nem képzelhető el megfelelő vízkezelés. Ennek felismerése vezetett oda, hogy cégünk kiépített egy minden követelményeknek megfelelő szivattyú javító és vizsgáló állomást. Ezen állomáson a kettő köbméter/órás teljesítménytől egészen 150 köbméter/órás teljesítményig minden szivattyút meg tudunk vizsgálni.

Jelentős tartalék alkatrésszel rendelkezünk, több Magyarországon ismert és az általunk forgalmazott szivattyúk részére. A megjavított szivattyúkat minden esetben minimálisan két órás üzemi próba után adunk vissza a megrendelőinknek.


Felsorolásként álljon itt azon szivattyúgyártók neve, melyek javításával cégünk foglalkozik. Egyes gyártóknál, mint kizárólagos márkaképviselő:

Abak

Kripsol

Hayward

 Shott

 H2O

Badu (Speck)


 Emec

 


Szervizünkben a szivattyúkon kívül további általunk forgalmazott berendezés javítására is van lehetőség a garanciális időn felül is. Szervizcsapatunk összetett problémák (mechanikai, villamos, programozási) megoldására is vállalkozik, a teles uszodagépészeti berendezések körében.Vegyszerek, medence karbantartás

A medencék hosszú távú üzembiztonságát az állandó rendszeres felülvizsgálat és karbantartás adja. A medencék karbantartása kihatással van, mint a burkolat tartós szépségének megőrzésére, mint a víz állandó tisztaságára, és a gépészeti berendezések tartós üzembiztos működésére. Ez a feladat nagy szakértelmet igényel, mint a vízkémiai, mint a medence szerkezeti és gépészeti - villamos ismeretek területén. Az odaadó karbantartási munkával a medencék hatékony üzemeltetése is megoldható, ezért hosszú távon a legelőnyösebb megoldás. 

Cégünk szolgáltatásai közé tartozik a medencék szezon közbeni karbantartása-üzemeltetése, és szezonon kívül azok téliesítése- tavasziasítása is. 

a.) A karbantartási feladatok során munkatársaink gondoskodnak a megfelelő uszodavíz tisztaságról - vegyszer szállítás, vízelemzés, vízkémiai beállítás - , a medence környezetének tisztán tartásáról - medence perem és járda tisztítás, vízkőtelenítés - gépészeti berendezések karbantartásáról - szűrőregenerálás, szűrőbetét csere, - és azonnali hibaelhárításról - csepegés folyás megszüntetése, hibás alkatrészek cseréje.

A karbantartási munkákat az ország bármely pontján elvállaljuk, kedvező áron, Önhöz közel telephelyünkről.

 
Ha csak eseti megbízásra gondolt, hívjon minket, hiszen szakembereink látogatásuk alkalmával felhívják figyelmét azokra az alapvető ismeretekre, melynek betartásával hosszú távon üzembiztosan üzemeltetheti berendezéseit. 

Karbantartási munkálatok nem csak a helyszínen történnek. Amennyiben főberendezései közül van meghibásodás, azok nagy számban csak a műhely körülmények között javíthatók. Cégünk javító műhelyében valamennyi a piacon és beépítésre került berendezéshez tartunk vagy rendelhetünk alkatrészeket gyors szállítási határidővel. / motor tekercselés/ . Vizsgáló próbapadjainkon a szivattyúk és automatikus rendszerek is tesztelhetők és pontos gyors javításuk végezhetők.

Amennyiben medencéje üzemében rendellenességet tapasztal, hát rajta, keresse fel cégünket, és mi segítünk !

b) Medencék tavasziasítása, téliesítése

A téli leállás miatt a medencéket különleges bánásmódban kell részesíteni. A téli fagy szinte minden medence típusban kárt okozhat, ami a szerkezet és burkolat károsodását vonhatja mag után, a szerelvények és cső- vezetékek pedig helyrehozhatatlan törését okozhatja. A szakszerű téliesítési munkálatokkal a medence 100 %-os biztonsággal átteleltethető, és így a medence értéke a régi marad. Javasoljuk ezen munkafolyamatokra szakcégek felkérését, hogy hosszú távon tudja medencéjét használni. A szakszerű téliesítési munkálatok eredménye a tavaszi medence nyitáskor látható, miszerint a medence vize tiszta, áttetsző, és üzeme azonnal megkezdhető. Az alapvető téliesítő eszközök megvásárlásával hosszú távon kis költségráfordítással - téliesítési munkadíj - biztosíthatja medencéinek értékvédelmét, gyors tavaszi beüzemelését.  Vegyszer bértöltés

Korszerű nagy teljesítményű gépsorunkkal állunk partnereink rendelkezésére. Sajátmárkás termékeink mellett megrendelőink igényeihez igazodva vállaljuk folyadék, por, granulátum bértöltését is különböző kiszerelési egységekbe. Igény szerint csomagolóanyagot is tudunk biztosítani. Amennyiben érdekli vegyszer bértöltés, kérjük keresse, munkatársunkat Monozlay Enikőt a következő vezetékes telefonszámon: 061-206-56-00 / 148-as mellék.

Vegyszer bértöltés        Vegyszertöltés  


ügyfélszolgálat
adatvédelmi nyilatkozat
2018: Aqualing Uszodatechnika

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
webgalamb