Télapool téliesítő szer 1 liter

Cikkszám:
TAP 010
1 900 Ft

A csomagot 3-4 munkanap alatt szállítjuk házhoz!
Kiszállítás előtt fel vesszük Önnel a kapcsolatot!

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írjon nekünk Online Chat-en keresztül!

Csomag visszaküldés és pénz visszafizetés.
Részletek az ügyfélszolgálat oldalunkon.

Medencék téliesítésére használhatja a Télapool folyékony, klórmentes és enyhén habzó szert, melyet 1 literes kiszerelésben vásárolhat meg. A téliesítő szer meggátolja a vízkőlerakódást és az algák, gombák, baktériumok elszaporodását. Oldata szagtalan, semleges kémhatású

Alkalmazása:

A téliesítőszer használata előtt tisztítsuk ki a medencét, állítsuk be a szabadklór tartalmat 3 mg/literre, a pH-t 7,2 értékre. Adagolása 10 m3 vízhez: 25 német keménységi fok (NK°) alatt 300 ml, 25 - 30 NK° között 400 ml, 30 NK° fölött 500 ml.

A TÉLAPOOL téliesítő szer alkalmazása nem gátolja meg a medence vizének befagyását! A téliesítőszer a tavasziasítás után néhány héttel bomlik le, addig a medence vize opálos és enyhén habos lehet. Hűvös, száraz és fagymentes helyen tartandó!

Foszfátmentes téliesítő szer, hatásos a téli üzemszünet alatt az algák rezisztens fajainak megtelepedése ellen. Megakadályozza az ásványi sók vízből való kiválását. Jelentősen megkönnyíti a tavasziasítás idején a takarítást. Meggátolja a sarkok, élek és fugák bezöldülését.

Minden infó a medence téliesítésről itt található.

További információ
Cikkszám:TAP 010
Write Your Own Review
You're reviewing:Télapool téliesítő szer 1 liter
Osztályozás