Hogyan vásárolhatok az aqualing.hu medenceáruházban?

1. Nézelődj nyugodtan!

Az Aqualing.hu webáruház szabadon böngészhető regisztráció nélkül is. Ha megtetszik valami, tedd a kosárba. Viszont vásárolni csak regisztráció után tudsz.

2. Regisztráció

A regisztrációnál tudod megadni, hogy a terméket hol szeretnéd átvenni, vagy milyen címre szállítsuk ki és hova számlázzunk. A regisztráció véglegesítéséhez egy linket küldünk, amire kattintva elkészül az Aqualing-profilod. Megadott adataidat bármikor módosíthatod. A felhasználónevedre kattintva, az Adataim módosítása menüpontban. Érdemes feliratkozni a hírlevelünkre, ami havi 1-2 e-mailt jelent, és csak akkor írunk, ha akciónk van, új terméket mutatunk be vagy fontos változásról tájékoztatunk. Bármikor leiratkozhatsz.

3. Vásárlás

Ha a kosaradban lévő termékeket átnézted és elégedett vagy a listával és a darabszámokkal, akkor kattints a vásárlás gombra. Itt tudsz választani fizetési módot, és házhozszállítást vagy átvételi pontot. A Megrendelés gombra kattintva összesítjük a rendelésed minden részletét, amit a Jóváhagyás gombbal tudsz véglegesíteni. Az Aqualing.hu webáruházban bankkártyával és PayPal-lal tudsz fizetni. Személyes átvétel esetén pedig kizárólag készpénzzel. A számlát minden esetben a termékkel együtt adjuk át. Ezt követően a megrendelésed adatait jelenítjük meg, amit e-mailben is megküldünk a részedre. A rendelési szám fontos, amennyiben kérdésed lenne a rendelés állapotával kapcsolatban.

Az előte utalás, valmaint a Paypal és Online bankkártyás fizetés átmenetileg nem elérhető, így csak készpénzzel tud fizetni a futárnál!

4. Rendeléskövetés

Rendelésed állapotáról az webshop@aqualing.hu email címen tudsz informálódni. Korábbi rendeléseid listáját a felhasználónevedre kattintva, a Rendeléseim menüpontban érheted el.

5. Szállítás

A házhozszállításban a GLS futárszolgálat a partnerünk, akik az egész ország területére a megrendelés követő 4-5 napon belül viszik ki a termékeket. A csomagokat reggel 8 és este 6 között kézbesítik.

Szállítási díjak:

0 - 5 kg között: 990 Ft
5 - 20 kg között: 1590 Ft
20 - 30 kg között: 1790 Ft
30 - 40 kg között: 1990 Ft
40 - 100 kg között: 5000 Ft
100 - 600 kg között: 9290 Ft

Amennyiben a megadott szállítási címen a futár nem talál senkit, telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot időpont egyeztetése céljából. Abban az esetben, ha a futár Önt többszöri próbálkozásra sem tudja elérni, s az időpont egyeztetés meghiúsul, úgy megrendelését nem tudjuk teljesíteni, azt meghiúsult tranzakcióként töröljük az élő rendelések közül. Ha a vásárlás ellenértékét megrendeléskor online már kifizette, akkor a fizetett összeget visszautaljuk bankszámlájára. A szállításból eredő hibákat és sérüléseket átvételkor a Megrendelőnek kell ellenőriznie. A szállításból eredő hibákért az Aqualing Kft nem vállal felelősséget.

6. Jótállás

Reklamációt, kérdéseit, javaslatait az ugyfelszolgalat@aqualing.hu email címen fogadjuk. Elállás esetén a terméket központi irodánkan vesszük át, cím: 117 Budapest, Hunyadi János út 4. Aqualing Kft.

Internetes vásárlás esetén 15 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól. Ebben az esetben a termék visszajuttatásának költsége a Megrendelőt terheli. A vásárlás összegét minden esetben átutalással fizetjük vissza, a termék beérkezésétől számított 30 naptári napon belül. Fontos tudnod, hogy a kiszállítás díja nem kerül visszatérítésre, és a teljes vételár is csak akkor, ha visszaszolgáltatott termék sérülésmentes, hiánytalan csomagolású. Ennek jogi hátteréről bővebben olvashat a Jogi nyilatkozatban.