Hogyan vásárolhatok az aqualing.hu medenceáruházban?

1. Nézelődj nyugodtan!

Az Aqualing.hu webáruház szabadon böngészhető regisztráció nélkül is. Ha megtetszik valami, tedd a kosárba. Vásárolni regisztráció nélkül is tudsz.

2. Regisztráció

A regisztrációnál tudod megadni, hogy a terméket hol szeretnéd átvenni, vagy milyen címre szállítsuk ki és hova számlázzunk. Megadott adataidat bármikor módosíthatod. A felhasználónevedre kattintva, az Adataim módosítása menüpontban. Érdemes feliratkozni a hírlevelünkre, ami havi 1-2 e-mailt jelent, és csak akkor írunk, ha akciónk van, új terméket mutatunk be vagy fontos változásról tájékoztatunk. Bármikor leiratkozhatsz.

3. Vásárlás

Ha a kosaradban lévő termékeket átnézted és elégedett vagy a listával és a darabszámokkal, akkor kattints a Tovább a fizetéshez gombra.

Az Aqualing.hu online webáruházban feltüntett árak mindig aktuálisak és érvényesek. Az egyes termékek mellett feltüntetett árak végső árak, melyek tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t és egyéb esetleges adókat, illetékeket, azonban nem tartalmazzák a szállítási díjat.

Az akciós árak a készlet erejéig (a speciális akciós áron elérhető termékek száma feltüntetésre kerül) vagy korlátozott ideig érvényesek. 

3.1 Fizetés

A vásárlás gombra kattintva a Megrendelés összesítő oldalra irányítunk. Itt tudsz választani fizetési módot, és házhozszállítást vagy átvételi pontot. A Megrendelés gombra kattintva összesítjük a rendelésed minden részletét, amit a Jóváhagyás gombbal tudsz véglegesíteni.

Az Aqualing.hu webáruházban bankkártyás, banki átutalásos és utánvétes fizetési módok közül választhatsz.

Amennyiben a megrendelt termék speciális szállítást igényel, vagy súlya meghaladja a 40 kg-ot, a kiszállítást az SFL futárszolgálat végzi, melynél utánvét esetében készpénz és bankkártyás fizeté lehetséges.

Speciális szállítást igénylő termékek:

  • Fémfalas családi medencék
  • Fémfalas kombi medencék
  • Fa / WPC medencék
  • Bestway medencék közül a 40 kg feletti termékek (366 x 100 cm-es már 40 kg feletti termék)
  • Masszázsmedencék egyes modelljei
  • 305 / 366 cm-es trambulinok
  • Hőszivattyúk (kivétel a Mini változatok)
  • Szolárzuhanyok

 

Arra kérünk, hogy a nagyobb értékú és speciális szálíltást igénylő termékeknél használj előre utalást, vagy bankkártyás fizetést, mert az SFL futárszolgálat maximálisan 500.000 Ft kezelhet kiszállításonként. A számlát minden esetben a termékkel együtt adjuk át. Ezt követően a megrendelésed adatait jelenítjük meg, amit e-mailben is megküldünk a részedre. A rendelési szám fontos, amennyiben kérdésed lenne a rendelés állapotával kapcsolatban.

Személyes átvételünk a Központi raktárban jelenleg nem elérhető!

4. Rendeléskövetés

Rendelésed állapotáról itt tudsz informálódni. Korábbi rendeléseid listáját a felhasználónevedre kattintva, a Rendeléseim menüpontban érheted el.

5. Szállítás

A házhozszállításban a GLS futárszolgálat és az SFL Futárszolgálat a partnerünk, akik az egész ország területére a megrendelés követő 2-7 munkanapon belül viszik ki a termékeket. 

Kérünk, vedd figyelembe, hogy a szállítási idő megnövekedhet, ha banki átutalást választasz, készlethiány megrendelt termék esetén, rendelés módosítása, előrendelés esetén (feltüntetjük minden esetben).

Amennyiben a megadott szállítási címen a futár nem talál senkit, telefonon felveszi Veled a kapcsolatot időpont egyeztetése céljából. Abban az esetben, ha a futár többszöri próbálkozásra sem tud elérni, s az időpont egyeztetés meghiúsul, úgy megrendelésedet nem tudjuk teljesíteni, azt meghiúsult tranzakcióként töröljük az élő rendelések közül. Ha a vásárlás ellenértékét megrendeléskor online már kifizetted, akkor a fizetett összeget visszautaljuk bankszámládra. A szállításból eredő hibákat és sérüléseket átvételkor a Megrendelőnek kell ellenőriznie. A szállításból eredő hibákért az Aqualing Kft nem vállal felelősséget.

6. Jótállás

 

Reklamáció, szervizt vagy garanciát érintő kérdéseid itt fogadjuk. Elállás esetén a terméket központi irodánkan vesszük át, cím: Aqualing Kft. 1117 Budapest, Hunyadi János út 4. 

Internetes vásárlás esetén 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól. Ebben az esetben a termék visszajuttatásának költsége a Vevőt terheli. A vásárlás összegét minden esetben átutalással fizetjük vissza, a termék beérkezésétől számított 30 naptári napon belül. Fontos tudnod, hogy a kiszállítás díja nem kerül visszatérítésre, és a teljes vételár is csak akkor, ha visszaszolgáltatott termék sérülésmentes, hiánytalan csomagolású.

Tovább a garanciális ügyintézés oldalra!

Bestway termékeket érintő garanciális ügyintézéshez kattints ide!