WATTSUP MARLIN felfújható sup deszka

Cikkszám:
SUP 114
Elfogyott
172 601 Ft

A csomagot 3-4 munkanap alatt szállítjuk házhoz!
Kiszállítás előtt fel veszük Önnel a kapcsolatot!

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írjon nekünk Online Chat-en keresztül!

Csomag visszaküldés és pénz visszafizetés.
Részletek az ügyfélszolgálat oldalunkon.

Bemutatjuk a SUP-ok új generációját.

Bemutatjuk a SUP-ok új generációját. A WATTSUP MARLIN duplarétegű drop-stitch technológiával készült, ezért erősebb és tartósabb, mint a korábbi SUP-ok, ugyanakkor könnyebb azoknál. A Marlin nagyobb a többi deszkánál, ami extra stabil felületet kínál, és akár 160 kg-ig terhelhető

A deszka formája különösen gyors sebességet és könnyed csúszást tesz lehetővé vízen.   • 15 cm-es vastagság növeli a deszka merevségét, és nagyobb stabilitást biztosít, valamint ez a Wattsupok csúcsminőségű szabványa is.  • A szélesebb kialakítás stabilabbá teszi a deszkát. A hosszabb evezések során nagyobb hely áll rendelkezésre a versenyző számára.  • Hosszúsága elegendő helyet biztosít a túrázók számára. Az ekkora deszkák kiválóak a hosszabb túrákra, és a hullámosabb vizekre is.

Felfújt SUP méretei:
- Hosszúság: 365 cm
- Szélesség: 81 cm
- Űrtartalom: 349 liter
- Súly: 9,9 kg
- Teherbírás: 160 kg

A csomag tartalma:
- SUP deszka
- 3 db-os evezőkészlet
- Pumpa
- Professzionális hordtáska

A SUP-ok ultrakönnyű evezőkkel érkeznek, amik a hidrodinamika, a modern dizájn és az ergonómia tökéletes harmóniájában készültek. Egyszerűen összecsavarható elemekből áll, és többféle méretre állítható. 

A csomag tartalmaz táskát is, amibe az egész deszka, az evező és a pumpa is elfér!A többféle méret és kialakítás mind más funkciókat emel ki a SUP-ban, mint például manőverezésteherbírásstabilitás, attól függően milyen célra vásároljuk. 

Az idei SUP-ok új, trendi dizájnt és modern színvilágot is kaptak. Az állva evezés már nem csak divat, hanem életstílus is.

További információ
Cikkszám:SUP 114
Write Your Own Review
You're reviewing:WATTSUP MARLIN felfújható sup deszka
Osztályozás

No Related Posts