Jakuzzik

Jakuzzik

Jakuzzik

Aqualing Jakuzzi Road-Show 2021

Nézz be bármelyik Aqualing Medenceáruházba október 18 és 22 között, és tudj meg mindent a felfújható jakuzzikról, és az otthoni wellness világáról. Ezen a héten minden jakuzzi ára akciós lesz. Most érdemes beszerezni a kiszemelt masszázsmedencét!

Csatlakozz a Road-show-hoz Facebookon!

Road-show állomások:

18 hétfő, Aqualing Győr: szakértőink a győri üzletben kezdik a hetet, ahol egész nap válaszolnak a betérő érdeklődők kérdéseire, bemutatják a jakuzzik minden új és kedvenc funkcióját. Ott lesz velünk az üzletben Jakabos Zsuzsanna olimpikon is, aki saját jakuzzijáról osztja majd meg tapasztalatait. Találkozz Zsuval, és találd meg a neked való Jakuzzit! Irány a bolt.

20 szerda, Aqualing Óbuda: szerdán a megújult Óbudai üzletünkben várjuk az érdeklődőket, ahol minden kérdést feltehetsz a masszázsmedencékkel kapcsolatban. Lesz szó egészségügyi hatásokról, és megtekinthetőek felállítva a legnépszerűbb jakuzzik is. Irány a bolt.

22 péntek, Aqualing Debrecen: A Road-Showt pénteken Debrecen legnagyobb medencés áruházában zárjuk. Szakértőink ezen a napon állnak majd a debreceniek és a debrecen környéki érdeklődők rendelkezésére jakuzzi és vízkezelés témában. Irány a bolt.

 

EXTRA KEDVEZMÉNY! Ha a Road-show napjain vásárolsz bármilyen Lay-Z-Spa jakuzzit, akkor ajándék EasySpa vízkezelő csomagot kapsz ajándékba!

Megtekintés Rács Lista

1-30/38 termék

Oldal
per page
Növekvő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-30/38 termék

Oldal
per page
Növekvő sorrendbe