Gyorsan felállítható, olcsó medence úszáshoz, különleges kiegészítőkkel

Ha szerettek úszni, vagy csak vízimádók vagytok, vagy jó lenne összejönni a barátokkal egy medencés bulira, válaszd a könnyen felállítható, úszásra is alkalmas, 6 méter hosszú Bestway Korzika Comfort Jet ovális fémvázas medence szettünket, mely nagy teherbírású oldalfalaival bírja a strapát.

Gyorsan felállítható, olcsó medence úszáshoz, különleges kiegészítőkkel

A Bestway Korzika Comfort Jet medencét a kőfal mintázatú külső rész és valósághű kék csempe kinézetű belső rész a kertetek ékességévé teszi. Az egyedi ovális dizájn és alak nagyobb tömörséget biztosít a medencének, így kisebb a felállítási helyigénye és kevesebb víz kell a feltöltéséhez.

 

Merevfalú medence, könnyű kezelhetőség, nagy teherbírás

A leeresztése miatt sem kell aggódnotok, a beépített áramlásszabályozó leeresztőszelepre a mellékelt adapter segítségével csatlakoztatott kerti tömlővel könnyedén leereszthető a medencevíz.

Megsérült a medence? Semmi pánik, a szett tartozéka a víz alatt ragadó javítófolt.

A medence extraerős oldalfalai Tritech™-ből, 3 rétegű merevített anyagból készülnek, mely két ellenálló PVC réteg által szendvicsbe fogott poliészter hálós magból áll, mely nagyobb fokú szilárdságot és ellenállóságot biztosít, a fémvázak pedig korrózióálló réteggel vannak bevonva. A 3 rétegű szalag megnövelt tartást ad a falnak.

Hála a Seal & Lock System™ rendszernek, könnyű a biztos és biztonságos csőcsatlakozás.

Extra kiegészítők a medence szettben

Két Comfort Jet™ permetfúvókával is ellátták a medencét, melyek a kényeztető masszázsélményről gondoskodnak. És ha ez még nem lenne elég, mágneses LED fények nyújtanak megnyugtató és kivételes vizuális élményt pancsolás közben. A fények 7 élénk színt jelenítenek meg és a medence oldalfalán bárhova egyszerűen elhelyezhetők.

 

Medence tisztítás egyszerűen

A víz tisztán tartása miatt se kell aggódnotok, a hosszabb élettartammal és jobb szűrési tulajdonságokkal büszkélkedő antimikrobiális szűrőbetét megelőzi az algák, penész és egyéb mikrobiális baktériumok elszaporodását a medencében.

Ha szeretnétek többet megtudni a medencék tisztán tartásáról, itt olvashattok róla bővebben!

 

Szerezd be saját medencédet a nyárra, spórold meg a drága strand belépők árát! Látogass el honlapunkra, vagy nézz be 9 Aqualing üzletünk bármelyikébe.