Medence téliesítés

Medence téliesítés, medence fagytest

Minden kellék és vegyszer a medence téliesítés elvégzéséhez. Védje medencéjét és gépészetét a fagykártól, valamint a vizet az algáktól egészen tavaszig. A téliesítés ezért elengedhetetlen részét kell, hogy képezze medencénk karbantartásának. A medence téliesítés házilag könnyedén elvégezhető az Aqualing útmutatója és az itt kapható kellékek, vegyszerek és eszközök segítségével. Ha megfelelően téliesíti a medencéjét, tavasszal könnyebb lesz a medencenyitás és rengeteg munkától és vízdíjtól kíméli meg magát, emellett a medence élettartalma is meghosszabbodik.

Megtekintés Rács Lista

25 termékek

per page
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

25 termékek

per page
Csökkenő sorrendbe

Fagytest

A fagytest a vízfelszínen úszó tárgy, aminek a feladata a víz térfogat növekedésének kompenzálása fagyás esetén, ezzel védve a medence falát a túlnyomástól.

Téliesítő folyadék

Egy speciális algaölő szer, ami ősztől tavaszig képes megóvni a medence vizét az algásodástól. Megfelelő nyári karbantartás és téliesítés mellett a medence vize akár tíz évig is használható.

Téli dugó

A medence csőrendszerét le kell dugózni, hogy megóvjuk a fagykártól.

Melyik medencét kell téliesíteni?

Minden kültéri merevfalú és épített medencét téliesíteni kell vízzel együtt. A puhafalú, fémvázas, felfújható medencéket nem, azokat szétszedve, fagymentes helyen kell tárolni, védve a rágcsálóktól, gombától, portól..

medence téliesítés - aqualing